Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VALADARES E.C Dindin Futebol Clube
QUEBRAS LINHAS Tactiek 442 Básica
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
39.1 gemiddelde waardering 28.8
redelijk Schieten matig
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


9e minuut.
Cabrini passt de bal met de wreef. Birkantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzi begaat een overtreding. Mezzi krijgt een gele kaart. Mezzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Weisbach komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nghị passt de bal in één keer door. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tilápia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Degiovani is nu in balbezit. Ryckeghem rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Degiovani zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Daar is Gjasula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orte bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjasula verovert de bal door een tackle van achteren. Gjasula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Calero Suárez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ubertalli met een snelle inworp. Degiovani rent richting de bal. Degiovani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VALADARES E.C 46%, Dindin Futebol Clube 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VALADARES E.C - Dindin Futebol Clube 0:0

53e minuut.
Fonzi onderschept slim de pass. Fonzi geeft de bal voor. Thiên Hưng heeft problemen om de bal te vangen. Thiên Hưng schiet op doel. Juźwiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Dindin Futebol Clube 1:0

86e minuut.
Mejía draait met de bal, schiet en ... Yandımoğlu speelt de bal door. Birkantas rent richting de bal. Thiên Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Hưng haalt uit met een fantastische trap. Juźwiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VALADARES E.C 66%, Dindin Futebol Clube 34%.
VALADARES E.C - Dindin Futebol Clube 1:0