Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Klaudia USA Fighters
muisyle Tactiek 532s
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
45.2 gemiddelde waardering 41
uitstekend Schieten goed
goed Passen solide
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Velinov bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nady met een snelle inworp. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Velinov rent richting de bal. Velinov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Obledo de bal. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Daar is Aurigi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrescu geeft de bal voor. Luque Ramírez rent richting de bal. Luque Ramírez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Obledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obledo geeft de bal voor. Dobrinescu heeft problemen om de bal te vangen. Koromilas is nu in balbezit. Koromilas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mazarollo passt de bal met de wreef. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă speelt de bal door. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada draait met de bal, schiet en ... Boissier bokst de bal weg.

17e minuut.
Dumitrescu passt de bal zonder na te denken. Dobrinescu heeft problemen om de bal te vangen. Chillan rent richting de bal. Chillan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - USA Fighters 1:0

25e minuut.
Griff is nu in balbezit. Griff geeft de bal voor. Pesatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesatori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Klaudia - USA Fighters 1:1

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pesatori stond buitenspel. Ejsmond neemt vlug de vrije trap. Dobrinescu heeft problemen om de bal te vangen. Koromilas rent richting de bal. Koromilas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koromilas is nu in balbezit. Koromilas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - USA Fighters 2:1

37e minuut.
Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesatori verovert de bal door een tackle van achteren. Pesatori passt de bal zonder na te denken. Luque Ramírez is nu in balbezit. Luque Ramírez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ejsmond verovert de bal door een tackle van achteren. Ejsmond geeft een hoge lob. Chillan is nu in balbezit. Chillan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - USA Fighters 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Klaudia 46%, USA Fighters 54%.
F.C. Klaudia - USA Fighters 3:1

48e minuut.
Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu geeft een hoge lob. Pesatori rent richting de bal. Pesatori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - USA Fighters 3:2

53e minuut.
Klungelig pakt Kokša de bal. Kokša geeft de bal voor. Luque Ramírez is nu in balbezit. Luque Ramírez draait met de bal, schiet en ... Ejsmond probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leeuwen bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Ejsmond rent richting de bal. Ejsmond geeft een hoge lob. Velinov heeft problemen om de bal te vangen. Chillan rent richting de bal. Chillan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chillan rent richting de bal. Chillan haalt uit met een fantastische trap. Boissier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Obledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obledo speelt de bal door. Ejsmond geeft een lange en hoge pass. Chillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan schiet op doel. Boissier bokst de bal weg.

65e minuut.
Daar is Dobrinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koromilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă rent richting de bal. Koromilas rent richting de bal. Koromilas draait met de bal, schiet en ... Boissier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Dumitrescu rent richting de bal. Dumitrescu geeft een hoge lob. Speriatu heeft problemen om de bal te vangen. Pesatori rent richting de bal. Pesatori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Klaudia - USA Fighters 3:3

75e minuut.
Luque Ramírez controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Obledo neemt vlug de vrije trap. Mirończuk kopt de bal weg. Koromilas rent richting de bal. Koromilas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chillan rent richting de bal. Chillan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Turtă geeft de bal voor. Buitenspel voor Koromilas. Goede buitenspelval van de verdediging. Xoşqayıbov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Luque Ramírez is nu in balbezit. Luque Ramírez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - USA Fighters 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Klaudia 58%, USA Fighters 42%.
F.C. Klaudia - USA Fighters 3:4