Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Klaudia Dindin Futebol Clube
muisyle Tactiek 442 Básica
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
30 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 28.5
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Koromilas rent richting de bal. Koromilas speelt de bal door. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - Dindin Futebol Clube 1:0

13e minuut.
Mirończuk met een sublieme pass. Chillan is nu in balbezit. Chillan passt de bal in één keer door. Koromilas rent richting de bal. Koromilas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mirończuk met de inworp. Chillan rent richting de bal. Chillan met een sublieme pass. Koromilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koromilas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Aurigi geeft de bal voor. Calero Suárez probeert naar een medespeler te passen. Turtă rent richting de bal. Turtă draait met de bal, schiet en ... Juźwiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - Dindin Futebol Clube 2:0

22e minuut.
Obledo geeft een hoge lob. Inworp. Mulík met de inworp. Hoàng Nghị rent richting de bal. Hoàng Nghị geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ryckeghem rent richting de bal. Koromilas verovert de bal door een tackle van achteren. Koromilas met een sublieme pass. Turtă is nu in balbezit. Turtă draait met de bal, schiet en ... Juźwiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Estrada de bal onder controle te krijgen. Mazarollo rent richting de bal. Mazarollo passt de bal in één keer door. Estrada rent richting de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap. Juźwiak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - Dindin Futebol Clube 3:0

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gjasula stond buitenspel. Speriatu neemt vlug de vrije trap. Mulík controleert de bal met de borst. Koromilas rent richting de bal. Koromilas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mirończuk rent richting de bal. Mirończuk geeft de bal voor. Estrada rent richting de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - Dindin Futebol Clube 4:0

37e minuut.
Prasnal probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Nghị is nu in balbezit. Hoàng Nghị geeft een hoge lob. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă draait met de bal, schiet en ... Juźwiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Estrada is nu in balbezit. Estrada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - Dindin Futebol Clube 5:0

42e minuut.
Chillan rent richting de bal. Chillan passt de bal in één keer door. Koromilas is nu in balbezit. Koromilas draait met de bal, schiet en ... Juźwiak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Hoàng Nghị is nu in balbezit. Hoàng Nghị passt de bal met de wreef. Ejsmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochacki verovert de bal door een tackle van achteren. Sochacki draait met de bal, schiet en ... Leeuwen bokst de bal weg.

45e minuut.
Mirończuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulík geeft een lange en hoge pass. Estrada kan de bal niet met de borst controleren. Estrada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Klaudia 38%, Dindin Futebol Clube 62%.
F.C. Klaudia - Dindin Futebol Clube 5:0

50e minuut.
Mirończuk rent richting de bal. Mirończuk passt de bal zonder na te denken. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
Chillan probeert naar een medespeler te passen. Calero Suárez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koromilas. Koromilas krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Aurigi kan de bal niet met de borst controleren. Chillan geeft een lange en hoge pass. Koromilas is nu in balbezit. Koromilas haalt uit met een fantastische trap. Juźwiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - Dindin Futebol Clube 6:0

67e minuut.
Speriatu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazarollo rent richting de bal. Gjasula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gjasula krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Mirończuk passt de bal in één keer door. Mulík met een sublieme pass. Hoàng Nghị probeert naar een medespeler te passen. Mazarollo rent richting de bal. Mazarollo schiet op doel. Juźwiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Mejía controleert de bal met de borst. Mazarollo probeert naar een medespeler te passen. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel. Juźwiak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mirończuk geeft een hoge lob. Mazarollo speelt de bal door. Koromilas rent richting de bal. Koromilas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ryckeghem speelt de bal door. Obledo probeert naar een medespeler te passen. Turtă rent richting de bal. Mazarollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazarollo schiet op doel. Juźwiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koromilas is nu in balbezit. Koromilas haalt uit met een fantastische trap. Juźwiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - Dindin Futebol Clube 7:0

80e minuut.
Ryckeghem probeert naar een medespeler te passen. Prasnal is nu in balbezit. Prasnal met een sublieme pass. Turtă rent richting de bal. Turtă haalt uit met een fantastische trap. Juźwiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Mejía met een snelle inworp. Fonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonzi passt de bal zonder na te denken. Turtă is nu in balbezit. Turtă haalt uit met een fantastische trap. Juźwiak bokst de bal weg. Koromilas rent richting de bal. Koromilas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - Dindin Futebol Clube 8:0

90e minuut.
Calero Suárez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirończuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koromilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koromilas draait met de bal, schiet en ... Juźwiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Klaudia 36%, Dindin Futebol Clube 64%.
F.C. Klaudia - Dindin Futebol Clube 8:0