Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.B.C. CAN BOYS Aguardientosos FC
2020 Tactiek RVA
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
46.9 gemiddelde waardering 39.9
uitstekend Schieten goed
solide Passen goed
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Burlikowski probeert naar een medespeler te passen. Moniuszko kopt de bal weg. Klungelig pakt Montesinos de bal. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp draait met de bal, schiet en ... Alfonso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Marczuk rent richting de bal. Marczuk geeft een hoge lob. Hüralp rent richting de bal. Hüralp schiet op doel. Alfonso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - Aguardientosos FC 1:0

5e minuut.
Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales geeft een hoge lob. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - Aguardientosos FC 2:0

9e minuut.
Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera begaat een overtreding. Hüralp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marczuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hüralp maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Klungelig pakt Canales de bal. Canales geeft de bal voor. Tae-Lee speelt de bal door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - Aguardientosos FC 2:1

27e minuut.
Moniuszko met een sublieme pass. Marczuk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cărtărescu. Marczuk moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Marczuk kan niet meer verder spelen.

32e minuut.
Hüralp verovert de bal door een tackle van achteren. Hüralp geeft de bal voor. Carrera kan de bal niet met de borst controleren. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Daar is Canales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila schiet op doel. Burlikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.B.C. CAN BOYS 40%, Aguardientosos FC 60%.
F.B.C. CAN BOYS - Aguardientosos FC 2:1

48e minuut.
Cărtărescu passt de bal met de wreef. Moniuszko is nu in balbezit. Moniuszko geeft een lange en hoge pass. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp haalt uit met een fantastische trap. Alfonso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Hüralp is nu in balbezit. Ghittoni begaat een overtreding. Hüralp raakt geblesseerd tijdens het duel. Moniuszko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cáceda heeft problemen om de bal te vangen. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Carrera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moniuszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hüralp rent richting de bal. Hüralp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Buitenspel voor Dávila. Goede buitenspelval van de verdediging. Burlikowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Moniuszko kopt de bal weg. Hüralp rent richting de bal. Hüralp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - Aguardientosos FC 3:1

71e minuut.
Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao geeft de bal voor. Tae-Lee is nu in balbezit. Sroka verovert de bal door een tackle van achteren. Sroka haalt uit met een fantastische trap. Alfonso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.B.C. CAN BOYS 41%, Aguardientosos FC 59%.
F.B.C. CAN BOYS - Aguardientosos FC 3:1