Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Miranda Vadecco
CA Tactiek Troya No!
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 29.5
solide Schieten matig
solide Passen matig
zwak Verdedigen slecht


17e minuut.
Milling passt de bal in één keer door. Slyngstad rent richting de bal. Slyngstad geeft een hoge lob. de la Flor probeert de bal met de borst te controleren. de la Flor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Barbosa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilgin met een snelle inworp. Cazangiu probeert de bal met de borst te controleren. Cazangiu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Valverde geeft een lange en hoge pass. de la Flor rent richting de bal. Valverde begaat een overtreding. de la Flor moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. de la Flor kan niet meer verder spelen. Revoredo komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Lazarte kopt de bal weg. Klungelig pakt Idoraş de bal. Revoredo verovert de bal door een tackle van achteren. Revoredo schiet op doel. Bella probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - Vadecco 1:0

29e minuut.
Klungelig pakt Muchotrigo de bal. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchotrigo rent richting de bal. Lazarte onderschept slim de pass. Lazarte geeft een hoge lob. Bella bokst de bal weg.

31e minuut.
Milling is nu in balbezit. Milling geeft een lange en hoge pass. Panjalić is nu in balbezit. Revoredo onderschept slim de pass. Revoredo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - Vadecco 2:0

39e minuut.
Bilgin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sant Cassia komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Daar is Sant Cassia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Cassia onderschept slim de pass. Sant Cassia geeft een hoge lob. Revoredo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Miranda 43%, Vadecco 57%.
F.C.Miranda - Vadecco 2:0

49e minuut.
Idoraş rent richting de bal. Slyngstad verovert de bal door een tackle van achteren. Slyngstad passt de bal zonder na te denken. Revoredo is nu in balbezit. Revoredo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Mutis de bal. Mutis geeft de bal voor. Lazarte is nu in balbezit. Sant Cassia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Cassia geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lazarte heeft problemen om de bal te vangen. Sant Cassia rent richting de bal. Sant Cassia passt de bal zonder na te denken. Revoredo rent richting de bal. Revoredo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Sant Cassia probeert naar een medespeler te passen. Lipari rent richting de bal. Lipari geeft een hoge lob. Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revoredo schiet op doel. Bella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Milling passt de bal in één keer door. Panjalić heeft problemen om de bal te vangen. Revoredo rent richting de bal. Revoredo haalt uit met een fantastische trap. Bella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - Vadecco 3:0

84e minuut.
Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz onderschept slim de pass. Paz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sant Cassia de bal. Sant Cassia geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - Vadecco 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Miranda 34%, Vadecco 66%.
F.C.Miranda - Vadecco 4:0