Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vadecco F.C.Miranda
Troya No! Tactiek CA
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.4 gemiddelde waardering 41.6
adequate Schieten solid
average Passen solid
poor Verdedigen average


11e minuut.
Ivanišević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanišević geeft de bal voor. Inworp. Milling met een snelle inworp. Cazangiu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Barszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor onderschept slim de pass. de la Flor passt de bal met de wreef. Hric is nu in balbezit. Hric haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Idoraş verovert de bal door een tackle van achteren. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu geeft de bal voor. Hric rent richting de bal. Hric haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
de la Flor is nu in balbezit. Hric is nu in balbezit. de la Flor is nu in balbezit. Hric rent richting de bal. Hric haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vadecco 51%, F.C.Miranda 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vadecco - F.C.Miranda 0:0

60e minuut.
Barbosa is nu in balbezit. Barbosa passt de bal zonder na te denken. Lazarte rent richting de bal. Lazarte haalt uit met een fantastische trap. Bella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - F.C.Miranda 0:1

62e minuut.
Sant Cassia speelt de bal door. Cazangiu geeft de bal voor. Hric rent richting de bal. Hric haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - F.C.Miranda 0:2

65e minuut.
Sant Cassia rent richting de bal. Sant Cassia geeft een hoge lob. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor schiet op doel. Bella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - F.C.Miranda 0:3

66e minuut.
Idoraş probeert naar een medespeler te passen. Hric bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milling onderschept slim de pass. Milling geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de la Flor maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sant Cassia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Cassia passt de bal met de wreef. Daar is Idoraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte schiet op doel. Bella bokst de bal weg.

89e minuut.
Daar is Barbosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte passt de bal zonder na te denken. Hric is nu in balbezit. Hric schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vadecco 71%, F.C.Miranda 29%.
Vadecco - F.C.Miranda 0:3