Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UNIVERSITARIOS FC Club brujas Fc
Chasqui Tactiek Regreso
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 34.5
average Schieten adequate
adequate Passen average
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Axundzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo begaat een overtreding. Axundzadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tombul met een snel genomen vrije trap. Axundzadə springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pastor rent richting de bal. Pastor passt de bal zonder na te denken. Bilala probeert naar een medespeler te passen. Axundzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
del Pino probeert de bal met de borst te controleren. Contreras rent richting de bal. del Pino verovert de bal door een tackle van achteren. del Pino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - Club brujas Fc 1:0

19e minuut.
Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido geeft een hoge lob. del Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. del Pino haalt uit met een fantastische trap. Karikas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - Club brujas Fc 2:0

45e minuut.
Pastor passt de bal met de wreef. Peito de Aço controleert de bal met de borst. Pastor rent richting de bal. Peito de Aço verovert de bal door een tackle van achteren. Peito de Aço haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITARIOS FC 44%, Club brujas Fc 56%.
UNIVERSITARIOS FC - Club brujas Fc 2:0

46e minuut.
Bilala met een snelle inworp. Axundzadə is nu in balbezit. Axundzadə geeft de bal voor. Pastor rent richting de bal. Pastor geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mvila geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amprimo met de inworp. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een lange en hoge pass. Paal! Tombul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rákóczi rent richting de bal. Rákóczi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - Club brujas Fc 2:1

58e minuut.
del Pino passt de bal in één keer door. Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido probeert naar een medespeler te passen. Axundzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - Club brujas Fc 3:1

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Neyra komt het veld opgelopen. Sıla komt het veld opgelopen. Bedoya komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pastor passt de bal zonder na te denken. Bedoya rent richting de bal. Bedoya passt de bal zonder na te denken. Axundzadə is nu in balbezit. Axundzadə haalt uit met een fantastische trap. Karikas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pastor rent richting de bal. Pastor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sonneville kopt de bal weg. Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoya geeft een hoge lob. Axundzadə springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Jelonek geeft een lange en hoge pass. Sonneville is nu in balbezit. Sonneville geeft de bal voor. Rákóczi probeert de bal met de borst te controleren. Rákóczi draait met de bal, schiet en ... Neyra bokst de bal weg.

85e minuut.
Amprimo met de inworp. Pastor is nu in balbezit. Peito de Aço tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peito de Aço krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Klungelig pakt Bilala de bal. Bilala geeft de bal voor. Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoya geeft een hoge lob. Daar is Sonneville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITARIOS FC 30%, Club brujas Fc 70%.
UNIVERSITARIOS FC - Club brujas Fc 3:1