Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguardientosos FC Vadecco
SK22 Tactiek Troya No!
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 31.1
solide Schieten matig
redelijk Passen matig
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuba met de inworp. Villarreal geeft de bal voor. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - Vadecco 1:0

11e minuut.
Barszczewski is nu in balbezit. Barszczewski geeft een hoge lob. Cărtărescu is nu in balbezit. Cărtărescu geeft een lange en hoge pass. Dávila krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cuba met de inworp. Villarreal geeft de bal voor. Daar is Barszczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cărtărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărtărescu geeft een lange en hoge pass. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ... Bella maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - Vadecco 2:0

25e minuut.
Bella trapt de bal weg van het doel. Villarreal kopt de bal weg. Barbosa probeert de bal met de borst te controleren. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguardientosos FC 39%, Vadecco 61%.
Aguardientosos FC - Vadecco 2:0

47e minuut.
Cărtărescu geeft de bal voor. Ivanišević kopt de bal weg. Espinosa rent richting de bal. Espinosa geeft een hoge lob. Dávila maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Miski is nu in balbezit. Miski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Spincemaille de bal onder controle te krijgen. Espinosa rent richting de bal. Espinosa draait met de bal, schiet en ... Bella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

54e minuut.
Panjalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjalić passt de bal in één keer door. Espinosa rent richting de bal. Espinosa schiet op doel. Bella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - Vadecco 3:0

60e minuut.
Villarreal passt de bal in één keer door. Cărtărescu probeert naar een medespeler te passen. Espinosa rent richting de bal. Espinosa geeft een hoge lob. Dávila maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Villarreal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarreal geeft de bal voor. Klungelig pakt Cuba de bal. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Miski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miski passt de bal in één keer door. Paz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguardientosos FC 30%, Vadecco 70%.
Aguardientosos FC - Vadecco 3:0