Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-30 01:29
  • Competitiewedstrijd: Pipiolos Cup
  • Stadion: Emadi Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2127
Club brujas Fc F.C.Miranda
Regreso Tactiek CA
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 43.1
adequate Schieten solid
average Passen good
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Sant Cassia speelt de bal door. Revoredo rent richting de bal. Revoredo probeert naar een medespeler te passen. Lazarte rent richting de bal. Lazarte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte is nu in balbezit. Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte is nu in balbezit. Lazarte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lazarte kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Prado de bal onder controle te krijgen. Revoredo rent richting de bal. Revoredo draait met de bal, schiet en ... Jozefík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - F.C.Miranda 0:1

20e minuut.
Lazarte is nu in balbezit. Lazarte passt de bal zonder na te denken. Revoredo is nu in balbezit. Revoredo haalt uit met een fantastische trap. Jozefík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club brujas Fc 65%, F.C.Miranda 35%.
Club brujas Fc - F.C.Miranda 0:1

46e minuut.
Sant Cassia met een sublieme pass. Lazarte is nu in balbezit. Lazarte passt de bal zonder na te denken. Revoredo rent richting de bal. Revoredo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - F.C.Miranda 0:2

58e minuut.
De Rybel bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rybel geeft een hoge lob. Daar is Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revoredo is nu in balbezit. Revoredo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Chiriţă geeft een lange en hoge pass. Erutku probeert naar een medespeler te passen. Lazarte kopt de bal weg. Revoredo is nu in balbezit. Revoredo schiet op doel. Jozefík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Milling de bal onder controle te krijgen. Slyngstad rent richting de bal. Slyngstad passt de bal zonder na te denken. Revoredo is nu in balbezit. Revoredo draait met de bal, schiet en ... Jozefík bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club brujas Fc 60%, F.C.Miranda 40%.
Club brujas Fc - F.C.Miranda 0:2