Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Miranda F.B.C. CAN BOYS
CA Tactiek 2020
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 37.5
good Schieten average
good Passen adequate
weak Verdedigen good


5e minuut.
Milling geeft de bal voor. Daar is Canales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milling probeert naar een medespeler te passen. Lazarte is nu in balbezit. Lazarte schiet op doel. Burlikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - F.B.C. CAN BOYS 1:0

15e minuut.
Mallardi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Javaux komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Milling raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Revoredo komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Slyngstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurskus verovert de bal door een tackle van achteren. de la Flor rent richting de bal. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Burlikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - F.B.C. CAN BOYS 2:0

41e minuut.
Cazangiu kan de bal niet met de borst controleren. Sant Cassia is nu in balbezit. Sant Cassia probeert naar een medespeler te passen. Lazarte rent richting de bal. Lazarte haalt uit met een fantastische trap. Burlikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Canales verovert de bal door een tackle van achteren. Gurskus rent richting de bal. Slyngstad verovert de bal door een tackle van achteren. Slyngstad haalt uit met een fantastische trap. Burlikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - F.B.C. CAN BOYS 3:0

43e minuut.
Cazangiu met een sublieme pass. Křivánek speelt de bal door. Daar is Notaristefano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Flor rent richting de bal. de la Flor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Miranda 32%, F.B.C. CAN BOYS 68%.
F.C.Miranda - F.B.C. CAN BOYS 3:0

58e minuut.
Gurskus rent richting de bal. Revoredo onderschept slim de pass. Revoredo speelt de bal door. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lazarte kopt de bal weg. de la Flor rent richting de bal. Křivánek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Křivánek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Křivánek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. de la Flor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cazangiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de la Flor controleert de bal met de borst. Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revoredo haalt uit met een fantastische trap. Burlikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Lipari kopt de bal weg. Daar is Sant Cassia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Javaux probeert naar een medespeler te passen. Podenzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Podenzani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Revoredo geeft een lange en hoge pass. Gurskus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lazarte rent richting de bal. Lazarte schiet op doel. Burlikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Miranda 34%, F.B.C. CAN BOYS 66%.
F.C.Miranda - F.B.C. CAN BOYS 3:0