Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.B.C. CAN BOYS F.C.Miranda
2017 Tactiek CA
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
44.1 gemiddelde waardering 45.5
adequate Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen good


4e minuut.
Canales met een sublieme pass. Rolón is nu in balbezit. Rolón probeert naar een medespeler te passen. Yıldıran rent richting de bal. Yıldıran schiet op doel. Erutku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Cortina speelt de bal door. Canales rent richting de bal. Sant Cassia maakt een afschuwelijke overtreding. Sant Cassia krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu passt de bal met de wreef. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor schiet op doel. Burlikowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Sopârlă onderschept slim de pass. Canales is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lazarte. Lazarte krijgt een gele kaart.

20e minuut.
de la Flor kopt de bal weg. Daar is Sopârlă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hric bereikt de bal nog maar net als eerste. Hric schiet op doel. Burlikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lipari speelt de bal door. Notaristefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaristefano geeft een hoge lob. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte schiet op doel. Burlikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Rolón is nu in balbezit. Rolón schiet op doel. Klungelig pakt Sant Cassia de bal. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lipari geeft de bal voor. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Cassia verovert de bal door een tackle van achteren. Sant Cassia geeft een hoge lob. Hric bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mallardi verovert de bal door een tackle van achteren. Mallardi passt de bal met de wreef. Milling met een sublieme pass. Hric is nu in balbezit. Hric draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Sopârlă passt de bal zonder na te denken. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu probeert naar een medespeler te passen. Milling rent richting de bal. Milling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.B.C. CAN BOYS 42%, F.C.Miranda 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.B.C. CAN BOYS - F.C.Miranda 0:0

48e minuut.
Mutis geeft de bal voor. Milling rent richting de bal. Milling passt de bal zonder na te denken. Hric bereikt de bal nog maar net als eerste. Hric draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Sant Cassia is nu in balbezit. Sant Cassia geeft een hoge lob. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor schiet op doel. Burlikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mutis rent richting de bal. Mutis passt de bal met de wreef. Sant Cassia geeft een hoge lob. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Mutis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Javaux komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Sant Cassia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Cassia geeft de bal voor. Stumpf heeft problemen om de bal te vangen. Hric is nu in balbezit. Hric schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Burlikowski niet meer kan verder spelen.

82e minuut.
Hric bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă is nu in balbezit. Hric onderschept slim de pass. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - F.C.Miranda 0:1

83e minuut.
Sopârlă onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sant Cassia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lazarte maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Gurskus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gurskus geeft een lange en hoge pass. Inworp. Milling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Lazarte de bal. Sant Cassia is nu in balbezit. Sant Cassia passt de bal met de wreef. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.B.C. CAN BOYS 53%, F.C.Miranda 47%.
F.B.C. CAN BOYS - F.C.Miranda 0:1