Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vadecco Club brujas Fc
Troya No! Tactiek Regreso
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 35.5
good Schieten average
average Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Klungelig pakt Cubillo de bal. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru draait met de bal, schiet en ... Jozefík probeert wanhopig de bal te grijpen. Vîscribov probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lemus neemt de hoekschop. Maghiaru maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Peito de Aço heeft problemen om de bal te vangen. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vîscribov de bal onder controle te krijgen. Jozefík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - Club brujas Fc 1:0

8e minuut.
Prado geeft een hoge lob. Tlukač geeft de bal voor. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru schiet op doel. Jozefík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - Club brujas Fc 2:0

18e minuut.
Waleński speelt de bal door. Tlukač is nu in balbezit. Tlukač geeft de bal voor. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru draait met de bal, schiet en ... Jozefík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczyk is nu in balbezit. Kun geeft de bal voor. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Prado met een sublieme pass. Novočka rent richting de bal. Kun is nu in balbezit. Novočka verovert de bal door een tackle van achteren. Novočka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lemus met de inworp. Tlukač met een sublieme pass. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - Club brujas Fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vadecco 34%, Club brujas Fc 66%.
Vadecco - Club brujas Fc 3:0

46e minuut.
Obieglo komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Lemus probeert naar een medespeler te passen. Obieglo is nu in balbezit. Vîscribov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Obieglo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Obieglo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - Club brujas Fc 4:0

50e minuut.
Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht geeft een hoge lob. Klungelig pakt Obieglo de bal. Obieglo schiet op doel. Jozefík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - Club brujas Fc 5:0

54e minuut.
Novočka kopt de bal weg. Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pizzoni. Pizzoni krijgt een gele kaart. Kun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Obieglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obieglo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Mikołajczyk met een sublieme pass. Obieglo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vîscribov. Obieglo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Obieglo wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Obieglo is nu in balbezit. Vîscribov begaat een overtreding. Obieglo raakt geblesseerd tijdens het duel. Mikołajczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Obieglo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obieglo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Mikołajczyk passt de bal zonder na te denken. Obieglo is nu in balbezit. Nuńez bereikt de bal nog maar net als eerste. Obieglo onderschept slim de pass. Obieglo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vadecco 24%, Club brujas Fc 76%.
Vadecco - Club brujas Fc 5:0