Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguardientosos FC F.C.Miranda
SK22 Tactiek CA
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
2 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
39.3 gemiddelde waardering 43.5
good Schieten good
adequate Passen good
weak Verdedigen adequate


8e minuut.
Cuba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mutis. Cuba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villarreal met een snel genomen vrije trap. Dávila springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Miski is nu in balbezit. Miski geeft een hoge lob. Milling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cuba geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Cuba geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lipari de bal onder controle te krijgen. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa schiet op doel. Erutku probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - F.C.Miranda 1:0

31e minuut.
Cazangiu speelt de bal door. Sant Cassia is nu in balbezit. Sant Cassia geeft een lange en hoge pass. Slyngstad rent richting de bal. Slyngstad haalt uit met een fantastische trap. Alfonso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguardientosos FC 42%, F.C.Miranda 58%.
Aguardientosos FC - F.C.Miranda 1:0

51e minuut.
Sant Cassia is nu in balbezit. Sant Cassia geeft de bal voor. Klungelig pakt Cáceda de bal. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte draait met de bal, schiet en ... Alfonso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguardientosos FC 43%, F.C.Miranda 57%.
Aguardientosos FC - F.C.Miranda 1:0