Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Miranda Aguardientosos FC
CA Tactiek SK22
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 40.3
solide Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen matig


19e minuut.
Milling probeert de bal aan de voet te houden. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu begaat een overtreding. Cazangiu krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Cáceda speelt de bal door. Sant Cassia is nu in balbezit. Sant Cassia geeft een lange en hoge pass. de la Flor krijgt zijn hoofd ertegen. Alfonso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - Aguardientosos FC 1:0

33e minuut.
Milling passt de bal met de wreef. de la Flor rent richting de bal. Lazarte is nu in balbezit. Lazarte haalt uit met een fantastische trap. Alfonso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - Aguardientosos FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Miranda 66%, Aguardientosos FC 34%.
F.C.Miranda - Aguardientosos FC 2:0

55e minuut.
Lipari heeft problemen om de bal te vangen. Lipari met een sublieme pass. Daar is Sant Cassia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sant Cassia geeft een hoge lob. Hric springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mutis passt de bal in één keer door. Milling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sant Cassia met een sublieme pass. Lazarte is nu in balbezit. Lazarte draait met de bal, schiet en ... Alfonso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Espinosa krijgt zijn hoofd ertegen. Mallardi heeft problemen om de bal te vangen. Lipari rent richting de bal. Espinosa onderschept slim de pass. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. Erutku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Sant Cassia is nu in balbezit. Sant Cassia geeft een lange en hoge pass. Alfonso probeert naar een medespeler te passen. Villarreal rent richting de bal. Villarreal geeft een hoge lob. Erutku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Sant Cassia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Cassia geeft een hoge lob. Milling rent richting de bal. Milling geeft de bal voor. Lazarte springt en kopt de bal. Alfonso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hric rent richting de bal. Hric haalt uit met een fantastische trap. Alfonso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - Aguardientosos FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Miranda 59%, Aguardientosos FC 41%.
F.C.Miranda - Aguardientosos FC 3:0