Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UNIVERSITARIOS FC Vadecco
Chasqui Tactiek Troya No!
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
42.3 gemiddelde waardering 43.2
adequate Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen good


9e minuut.
Inworp. Bellocchio met een snelle inworp. Daar is Lemus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemus geeft een hoge lob. Alarcón probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bilala probeert naar een medespeler te passen. Axundzadə rent richting de bal. Axundzadə passt de bal zonder na te denken. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Bajon geeft een lange en hoge pass. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus passt de bal zonder na te denken. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - Vadecco 0:1

28e minuut.
Lemus met een snelle inworp. Coomans is nu in balbezit. Tlukač maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tlukač moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tlukač schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
del Pino probeert de bal aan de voet te houden. Bilala kopt de bal weg. Coomans rent richting de bal. Coomans schiet op doel. Gacka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UNIVERSITARIOS FC - Vadecco 1:1

32e minuut.
Bilala passt de bal zonder na te denken. Bedoya heeft problemen om de bal te vangen. Bedoya passt de bal met de wreef. del Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. del Pino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bedoya met de inworp. Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht begaat een overtreding. Bellido wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bellido kan niet meer verder spelen. Montalván komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITARIOS FC 44%, Vadecco 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UNIVERSITARIOS FC - Vadecco 1:1

46e minuut.
Obieglo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bedoya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikołajczyk is nu in balbezit. Bilala onderschept slim de pass. Bilala geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Axundzadə heeft problemen om de bal te vangen. Axundzadə geeft de bal voor. Mikołajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans onderschept slim de pass. Coomans draait met de bal, schiet en ... Gacka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Pastor passt de bal zonder na te denken. Obieglo is nu in balbezit. Obieglo draait met de bal, schiet en ... Tombul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - Vadecco 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITARIOS FC 33%, Vadecco 67%.
UNIVERSITARIOS FC - Vadecco 1:2