Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.B.C. CAN BOYS Club brujas Fc
2020 Tactiek Regreso
44% Balbezit 56%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 39.8
matig Schieten solide
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Podenzani met een sublieme pass. Candela rent richting de bal. Bogacz begaat een overtreding. Bogacz krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Klungelig pakt Amprimo de bal. Podenzani rent richting de bal. Amprimo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amprimo krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Popov verovert de bal door een tackle van achteren. Ugáz onderschept slim de pass. Sonneville rent richting de bal. Sonneville geeft de bal voor. Flores maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Popov met een sublieme pass. Yıldıran rent richting de bal. Ugáz rent richting de bal. Yıldıran onderschept slim de pass. Yıldıran probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Amprimo trapt de bal weg van het doel. Popov kopt de bal weg. Klungelig pakt Anegrund de bal. Candela verovert de bal door een tackle van achteren. Candela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Ketels speelt de bal door. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal met de wreef. Bogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogacz draait met de bal, schiet en ... Burlikowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - Club brujas Fc 0:1

27e minuut.
Candela onderschept slim de pass. Popov rent richting de bal. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov rent richting de bal. Popov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Burlikowski probeert naar een medespeler te passen. Podenzani is nu in balbezit. Ugáz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ugáz krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Gurskus is nu in balbezit. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores met een sublieme pass. Pizzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzoni geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ego-Aguirre rent richting de bal. Sonneville probeert naar een medespeler te passen. Flores is nu in balbezit. Gurskus onderschept slim de pass. Gurskus geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.B.C. CAN BOYS 46%, Club brujas Fc 54%.
F.B.C. CAN BOYS - Club brujas Fc 0:1

48e minuut.
Burlikowski speelt de bal door. Buitenspel voor Podenzani. Goede buitenspelval van de verdediging. Ugáz neemt vlug de vrije trap. Bogacz rent richting de bal. Bogacz draait met de bal, schiet en ... Burlikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Jozefík met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurskus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gurskus krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Sonneville geeft een hoge lob. Křivánek kopt de bal weg. Ego-Aguirre probeert de bal aan de voet te houden. Bogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogacz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ketels met een sublieme pass. Daar is Sonneville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonneville passt de bal met de wreef. Flores is nu in balbezit. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - Club brujas Fc 0:2

72e minuut.
Daar is Ketels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ketels passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sonneville de bal. Bogacz rent richting de bal. Bogacz geeft een lange en hoge pass. Burlikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.B.C. CAN BOYS 50%, Club brujas Fc 50%.
F.B.C. CAN BOYS - Club brujas Fc 0:2