Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-03 01:29
  • Competitiewedstrijd: Pipiolos Cup
  • Stadion: Emadi Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2355
Club brujas Fc F.B.C. CAN BOYS
Regreso Tactiek 2020
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 42.4
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen goed


7e minuut.
Klungelig pakt Rolón de bal. Rolón probeert naar een medespeler te passen. Candela rent richting de bal. Podenzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Podenzani haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Doeltrap. Jozefík trapt de bal weg van het doel. Rolón kopt de bal weg. Candela is nu in balbezit. Candela schiet op doel. Jozefík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Klungelig pakt Rolón de bal. Rolón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vîscribov de bal. Podenzani is nu in balbezit. Podenzani schiet op doel. Jozefík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Popov onderschept slim de pass. Popov passt de bal in één keer door. Gurskus probeert naar een medespeler te passen. Stumpf geeft een lange en hoge pass. Candela springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Yıldıran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prado rent richting de bal. Prado speelt de bal door. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rolón met een sublieme pass. Podenzani is nu in balbezit. Anegrund rent richting de bal. Podenzani onderschept slim de pass. Podenzani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Peito de Aço bereikt de bal nog maar net als eerste. Peito de Aço passt de bal in één keer door. Ketels met een sublieme pass. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Canales is nu in balbezit. Canales geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vîscribov de bal. Podenzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Podenzani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club brujas Fc 57%, F.B.C. CAN BOYS 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club brujas Fc - F.B.C. CAN BOYS 0:0

46e minuut.
Escobar komt het veld opgelopen. Nuńez komt het veld opgelopen. Cubillo komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Ketels is nu in balbezit. Popov onderschept slim de pass. Popov speelt de bal door. Candela is nu in balbezit. Candela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales geeft de bal voor. Podenzani kopt de bal weg. Candela is nu in balbezit. Candela schiet op doel. Jozefík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Escobar geeft een hoge lob. Křivánek rent richting de bal. Rolón is nu in balbezit. Rolón geeft de bal voor. Podenzani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Cubillo geeft de bal voor. Křivánek speelt de bal door. Yıldıran speelt de bal door. Podenzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Podenzani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club brujas Fc 48%, F.B.C. CAN BOYS 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club brujas Fc - F.B.C. CAN BOYS 0:0