Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vadecco F.B.C. CAN BOYS
Troya No! Tactiek 2020
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 44.6
redelijk Schieten redelijk
matig Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


34e minuut.
Notaristefano heeft problemen om de bal te vangen. Křivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaristefano rent richting de bal. Maghiaru onderschept slim de pass. Maghiaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mikołajczyk speelt de bal door. Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille passt de bal met de wreef. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - F.B.C. CAN BOYS 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vadecco 44%, F.B.C. CAN BOYS 56%.
Vadecco - F.B.C. CAN BOYS 1:0

46e minuut.
Obieglo komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Spincemaille geeft de bal voor. Daar is Křivánek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obieglo is nu in balbezit. Obieglo haalt uit met een fantastische trap. Burlikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Notaristefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaristefano passt de bal zonder na te denken. Canales heeft problemen om de bal te vangen. Obieglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obieglo draait met de bal, schiet en ... Burlikowski bokst de bal weg.

71e minuut.
Marczuk speelt de bal door. Podenzani rent richting de bal. Waleński begaat een overtreding. Podenzani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Podenzani kan niet meer verder spelen.

77e minuut.
Mikołajczyk is nu in balbezit. Yıldıran onderschept slim de pass. Met opzet legt Spincemaille zijn tegenspeler op de grond. Spincemaille krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Obieglo haalt uit met een fantastische trap. Burlikowski met een sublieme pass. Ego-Aguirre kopt de bal weg. Obieglo is nu in balbezit. Obieglo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vadecco 32%, F.B.C. CAN BOYS 68%.
Vadecco - F.B.C. CAN BOYS 1:0