Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.B.C. CAN BOYS Vadecco
2020 Tactiek Troya No!
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.3 gemiddelde waardering 29.8
redelijk Schieten matig
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Ivanišević geeft een hoge lob. Inworp. Rolón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Popov rent richting de bal. Popov geeft een lange en hoge pass. Bella bokst de bal weg.

16e minuut.
Křivánek speelt de bal door. Yıldıran rent richting de bal. Yıldıran geeft een hoge lob. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Křivánek probeert naar een medespeler te passen. Valverde is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Popov. Popov krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Valverde kan de bal niet met de borst controleren. Spincemaille is nu in balbezit. Rolón maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rolón naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Stumpf geeft de bal voor. Inworp. Muchotrigo met een snelle inworp. Paz rent richting de bal. Paz draait met de bal, schiet en ... Burlikowski bokst de bal weg.

40e minuut.
Panjalić geeft een lange en hoge pass. Křivánek geeft een lange en hoge pass. Ivanišević is nu in balbezit. Podenzani onderschept slim de pass. Podenzani draait met de bal, schiet en ... Bella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Candela rent richting de bal. Candela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.B.C. CAN BOYS 47%, Vadecco 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.B.C. CAN BOYS - Vadecco 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.B.C. CAN BOYS 51%, Vadecco 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.B.C. CAN BOYS - Vadecco 0:0