Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Miranda UNIVERSITARIOS FC
CA Tactiek Chasqui
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
43.9 gemiddelde waardering 40.3
solid Schieten adequate
good Passen average
average Verdedigen average


9e minuut.
Lipari geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tombul met de inworp. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor geeft een lange en hoge pass. Erutku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Bilala probeert naar een medespeler te passen. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor passt de bal met de wreef. Bilala rent richting de bal. Bilala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Sıla de bal. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte passt de bal met de wreef. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sant Cassia met een snelle inworp. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu geeft een lange en hoge pass. de la Flor springt en kopt de bal. Neyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Jelonek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - UNIVERSITARIOS FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Miranda 59%, UNIVERSITARIOS FC 41%.
F.C.Miranda - UNIVERSITARIOS FC 1:0

52e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Cazangiu passt de bal in één keer door. Coomans rent richting de bal. Coomans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bedoya rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Milling zal de hoekschop nemen. Slyngstad krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - UNIVERSITARIOS FC 2:0

66e minuut.
Slyngstad onderschept slim de pass. Alarcón onderschept slim de pass. Milling begaat een overtreding. Alarcón raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Alarcón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cortina kopt de bal weg. Klungelig pakt Lipari de bal. Coomans is nu in balbezit. Coomans draait met de bal, schiet en ... Erutku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
del Pino rent richting de bal. Cazangiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. del Pino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alarcón met een snel genomen vrije trap. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans schiet op doel. Erutku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Miranda - UNIVERSITARIOS FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Miranda 53%, UNIVERSITARIOS FC 47%.
F.C.Miranda - UNIVERSITARIOS FC 2:1