Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-20 01:29
  • Competitiewedstrijd: Pipiolos Cup
  • Stadion: Emadi Stadium
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4060
Club brujas Fc Aguardientosos FC
Regreso Tactiek SK22
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
34.2 gemiddelde waardering 42.9
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


7e minuut.
Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar begaat een overtreding. Escobar krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Bustillos passt de bal met de wreef. Cărtărescu rent richting de bal. Cărtărescu geeft een hoge lob. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Novočka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Tae-Lee met een sublieme pass. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tae-Lee is nu in balbezit. Tae-Lee geeft een hoge lob. Oxum is nu in balbezit. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Peito de Aço speelt de bal door. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxum begaat een overtreding. Oxum krijgt een gele kaart. Cuba raakt geblesseerd tijdens het duel. Villarreal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. Jozefík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Cărtărescu kopt de bal weg. Miski met een sublieme pass. Espinosa met een sublieme pass. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Escobar onderschept slim de pass. Cărtărescu geeft een hoge lob. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - Aguardientosos FC 0:1

45e minuut.
Inworp. Prado komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club brujas Fc 61%, Aguardientosos FC 39%.
Club brujas Fc - Aguardientosos FC 0:1

49e minuut.
Oxum kopt de bal weg. Novočka rent richting de bal. Villarreal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Villarreal naar de kleedkamers voor een vroege douche.

50e minuut.
Miski probeert naar een medespeler te passen. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa passt de bal zonder na te denken. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Tae-Lee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cărtărescu met een sublieme pass. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel. Jozefík probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Dávila raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alcocer komt het veld opgelopen. Escobar passt de bal in één keer door. Espinosa rent richting de bal. Mazilu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazilu krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Miski is nu in balbezit. Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Prado passt de bal met de wreef. Alcocer rent richting de bal. Alcocer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rákóczi is nu in balbezit. Ghittoni rent richting de bal. Rákóczi verovert de bal door een tackle van achteren. Rákóczi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Prado geeft een hoge lob. Rákóczi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Garlet neemt vlug de vrije trap. Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcocer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cărtărescu kopt de bal weg. Contreras heeft problemen om de bal te vangen. Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcocer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - Aguardientosos FC 0:2

85e minuut.
Miski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miski passt de bal zonder na te denken. Alcocer rent richting de bal. Alcocer schiet op doel. Jozefík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - Aguardientosos FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club brujas Fc 62%, Aguardientosos FC 38%.
Club brujas Fc - Aguardientosos FC 0:3