Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wr Neustadt FC Prießnitz
Normal Tactiek 433r
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 29.5
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Stabbe speelt de bal door. Klungelig pakt Schurz de bal. Kröter is nu in balbezit. Mijal onderschept slim de pass. Mijal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kröter verovert de bal door een tackle van achteren. Kröter met een sublieme pass. Łupina is nu in balbezit. Kamas rent richting de bal. Kamas draait met de bal, schiet en ... Rohn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Daar is Łupina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenzini is nu in balbezit. Mauch maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mauch moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mauch schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
Kamas rent richting de bal. Kamas passt de bal zonder na te denken. Mijal is nu in balbezit. Mijal schiet op doel. Mann probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wr Neustadt - FC Prießnitz 0:1

15e minuut.
Kamas rent richting de bal. Łupina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kröter onderschept slim de pass. Kamas verovert de bal door een tackle van achteren. Kamas haalt uit met een fantastische trap. Rohn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Lord probeert naar een medespeler te passen. Łupina bereikt de bal nog maar net als eerste. Łupina geeft een hoge lob. Mijal rent richting de bal. Mijal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Stabbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzini verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzini met een sublieme pass. Kamas is nu in balbezit. Kamas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wr Neustadt - FC Prießnitz 0:2

35e minuut.
Lorenzini met een sublieme pass. Łupina bereikt de bal nog maar net als eerste. Łupina speelt de bal door. Kamas rent richting de bal. Kamas schiet op doel. Rohn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Hermel passt de bal zonder na te denken. Stabbe is nu in balbezit. Stabbe passt de bal in één keer door. Schurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schurz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mijal met een sublieme pass. Marcial bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcial passt de bal in één keer door. Kamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wr Neustadt - FC Prießnitz 0:3

42e minuut.
Klinger geeft de bal voor. Rüdiger heeft problemen om de bal te vangen. Kamas rent richting de bal. Kamas schiet op doel. Rohn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rohn trapt de bal weg. Lorenzini rent richting de bal. Lorenzini passt de bal zonder na te denken. Łupina heeft problemen om de bal te vangen. Łupina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wr Neustadt - FC Prießnitz 0:4

45e minuut.
Stabbe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mählich komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wr Neustadt 75%, FC Prießnitz 25%.
Wr Neustadt - FC Prießnitz 0:4

46e minuut.
Haselböck komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Mijal geeft de bal voor. Klungelig pakt Mann de bal. Mann passt de bal met de wreef. Mählich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mählich draait met de bal, schiet en ... Haselböck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Lorenzini passt de bal in één keer door. Kamas is nu in balbezit. Kamas passt de bal met de wreef. Mijal rent richting de bal. Mijal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mijal verovert de bal door een tackle van achteren. Mijal probeert naar een medespeler te passen. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamas verovert de bal door een tackle van achteren. Kamas draait met de bal, schiet en ... Rohn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal draait met de bal, schiet en ... Rohn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wr Neustadt - FC Prießnitz 0:5

63e minuut.
Heinzl passt de bal zonder na te denken. Lorenzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzini passt de bal in één keer door. Kamas heeft problemen om de bal te vangen. Kamas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giordo komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Mijal met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Mann de bal onder controle te krijgen. Giordo probeert naar een medespeler te passen. Łupina is nu in balbezit. Łupina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wr Neustadt - FC Prießnitz 0:6

80e minuut.
Marcial met een sublieme pass. Mijal is nu in balbezit. Mijal passt de bal met de wreef. Giordo rent richting de bal. Giordo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rohn met een harde bal richting middenveld. Daar is Mählich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lord probeert naar een medespeler te passen. Giordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Marcial kopt de bal weg. Łupina bereikt de bal nog maar net als eerste. Łupina passt de bal in één keer door. Giordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wr Neustadt 68%, FC Prießnitz 32%.
Wr Neustadt - FC Prießnitz 0:6