Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azərbaycan U21 Venezuela U21
atakkk Tactiek 523 (Vzla)
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten solid
good Passen very good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Veysəlov rent richting de bal. Valencia rent richting de bal. Abutalıbov rent richting de bal. Abutalıbov draait met de bal, schiet en ... Rincón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Veysəlov verovert de bal door een tackle van achteren. Kazımov is nu in balbezit. Kazımov passt de bal zonder na te denken. Veysəlov is nu in balbezit. Veysəlov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Veysəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Veysəlov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Abutalıbov neemt zijn aanloop. Rincón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan U21 - Venezuela U21 1:0

21e minuut.
Rodríguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Əliyev rent richting de bal. Əliyev passt de bal zonder na te denken. Finol is nu in balbezit. Finol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Abutalıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto begaat een overtreding. Abutalıbov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mövlüyarov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Veysəlov is nu in balbezit. Veysəlov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan U21 - Venezuela U21 2:0

33e minuut.
Soto geeft een lange en hoge pass. Nurəddinov met een sublieme pass. Daar is Abutalıbov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abutalıbov haalt uit met een fantastische trap. Ramos probeert de bal aan de voet te houden. Rincón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Nurəddinov geeft een lange en hoge pass. Abutalıbov is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Valencia ... Strafschop! Valencia krijgt een gele kaart. Valencia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Villareal komt het veld opgelopen. Abutalıbov neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rincón bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Soto geeft een hoge lob. Chiquillo kopt de bal weg. Finol is nu in balbezit. Finol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azərbaycan U21 48%, Venezuela U21 52%.
Azərbaycan U21 - Venezuela U21 2:0

46e minuut.
Landaeta komt het veld opgelopen. Rodríguez speelt de bal door. Landaeta rent richting de bal. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan U21 - Venezuela U21 2:1

51e minuut.
Inworp. Nurəddinov met een snelle inworp. Abutalıbov rent richting de bal. Abutalıbov schiet op doel. Rincón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan U21 - Venezuela U21 3:1

65e minuut.
Villareal kopt de bal weg. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro met een sublieme pass. Chiquillo is nu in balbezit. Chiquillo geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Veysəlov rent richting de bal. Veysəlov geeft de bal voor. Abutalıbov rent richting de bal. Abutalıbov draait met de bal, schiet en ... Rincón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan U21 - Venezuela U21 4:1

88e minuut.
Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Əliyev onderschept slim de pass. Landaeta verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Mövlüyarov bokst de bal weg.

90e minuut.
Mövlüyarov probeert naar een medespeler te passen. Nurəddinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sira krijgt een gele kaart. Nurəddinov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zakiroğlu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azərbaycan U21 58%, Venezuela U21 42%.
Azərbaycan U21 - Venezuela U21 4:1