Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-29 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kondori Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 7449
Kondori Anaheim Mighty Ducks
3 na 3 v2 Tactiek v1
49% Balbezit 51%
14% Spel op eigen helft 86%
51 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 40.2
average Schieten adequate
good Passen average
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Mulac geeft de bal voor. Inworp. Buła met de inworp. Markuz controleert de bal met de borst. Markuz draait met de bal, schiet en ... Magoč kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Magoč probeert naar een medespeler te passen. Zorić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kinkela de bal. Buła rent richting de bal. Buła draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mulac geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buła zal de hoekschop nemen. Markuz rent richting de bal. Markuz schiet op doel. Magoč bokst de bal weg.

5e minuut.
Klungelig pakt Kinkela de bal. Inworp. Buła met de inworp. Daar is Markuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markuz haalt uit met een fantastische trap. Magoč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Mulac is nu in balbezit. Mulac geeft een hoge lob. Daar is Kinkela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markuz is nu in balbezit. Markuz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Inworp. Buła met een snelle inworp. Markuz probeert de bal met de borst te controleren. Markuz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Anaheim Mighty Ducks 1:0

11e minuut.
Markuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Markuz haalt uit met een fantastische trap. Mulac probeert de bal aan de voet te houden. Plavčić rent richting de bal. Plavčić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Magoč probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Buła met de inworp. Markuz is nu in balbezit. Markuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Anaheim Mighty Ducks 2:0

15e minuut.
Magoč trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buła met de inworp. Markuz rent richting de bal. Markuz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Buła geeft de bal voor. Markuz rent richting de bal. Mulac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Markuz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Markuz neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Anaheim Mighty Ducks 3:0

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buła met een snelle inworp. Plavčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Markuz verovert de bal door een tackle van achteren. Markuz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Anaheim Mighty Ducks 4:0

21e minuut.
Jurec geeft een hoge lob. Inworp. Mulac met de inworp. Markuz is nu in balbezit. Markuz draait met de bal, schiet en ... Magoč bokst de bal weg.

23e minuut.
Zorić heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Markuz met de inworp. Pelicarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicarić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Magoč trapt de bal weg. Inworp. Buła met de inworp. Markuz is nu in balbezit. Markuz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Magoč trapt de bal weg van het doel. Inworp. Buła met een snelle inworp. Markuz is nu in balbezit. Markuz draait met de bal, schiet en ... Magoč bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Santiesteban kopt de bal weg. Inworp. Buła met een snelle inworp. Markuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Markuz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mulac trapt de bal weg. Inworp. Buła met de inworp. Markuz is nu in balbezit. Markuz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Anaheim Mighty Ducks 5:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mulac verovert de bal door een tackle van achteren. Markuz is nu in balbezit. Markuz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kinkela rent richting de bal. Buła onderschept slim de pass. Zorić begaat een overtreding. Zorić krijgt een gele kaart. Buła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buła zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Markuz is nu in balbezit. Markuz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Anaheim Mighty Ducks 6:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buła met de inworp. Daar is Markuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Anaheim Mighty Ducks 7:0

40e minuut.
Zorić met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buła met een snelle inworp. Markuz rent richting de bal. Markuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Anaheim Mighty Ducks 8:0

44e minuut.
Zorić rent richting de bal. Buła verovert de bal door een tackle van achteren. Buła speelt de bal door. Markuz is nu in balbezit. Markuz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Marčeta komt het veld opgelopen. Cabaleiro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kondori 11%, Anaheim Mighty Ducks 89%.
Kondori - Anaheim Mighty Ducks 8:0

48e minuut.
Daar is Bråkenhielm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bråkenhielm passt de bal in één keer door. Markuz rent richting de bal. Markuz schiet op doel. Magoč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Anaheim Mighty Ducks 9:0

49e minuut.
Inworp. Buła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Markuz is nu in balbezit. Markuz haalt uit met een fantastische trap. Mulac probeert de bal aan de voet te houden. Magoč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Magoč met een sublieme pass. Inworp. Buła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Markuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Markuz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Markuz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mulac de bal onder controle te krijgen. Zorić is nu in balbezit. Buła onderschept slim de pass. Buła haalt uit met een fantastische trap. Magoč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Markuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Markuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Anaheim Mighty Ducks 10:0

53e minuut.
Magoč met een harde bal richting middenveld. Inworp. Buła met een snelle inworp. Markuz is nu in balbezit. Markuz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Markuz rent richting de bal. Mulac rent richting de bal. Markuz onderschept slim de pass. Markuz haalt uit met een fantastische trap. Magoč probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Anaheim Mighty Ducks 11:0

64e minuut.
Mulac probeert naar een medespeler te passen. Dovera is nu in balbezit. Dovera geeft de bal voor. Buła bereikt de bal nog maar net als eerste. Buła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mulac geeft een lange en hoge pass. Zorić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Markuz. Markuz krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Magoč trapt de bal weg van het doel. Inworp. Buła met de inworp. Markuz rent richting de bal. Markuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Anaheim Mighty Ducks 12:0

82e minuut.
Zorić met een sublieme pass. Marčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buła begaat een overtreding. Buła krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Inworp. Buła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Markuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Markuz schiet op doel. Magoč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Anaheim Mighty Ducks 13:0

88e minuut.
Zorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Buła verovert de bal door een tackle van achteren. Buła probeert naar een medespeler te passen. Markuz is nu in balbezit. Markuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - Anaheim Mighty Ducks 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kondori 17%, Anaheim Mighty Ducks 83%.
Kondori - Anaheim Mighty Ducks 14:0