Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Mountain State RKS Rakowek
In Rave we Trust Tactiek 2
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
44 gemiddelde waardering 60.8
zwak Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitmuntend
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Guşiţă is nu in balbezit. Welsch verovert de bal door een tackle van achteren. Welsch geeft een lange en hoge pass. Iversen krijgt zijn hoofd ertegen. Perebinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - RKS Rakowek 0:1

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajamäki met de inworp. Przywara geeft een lange en hoge pass. Iversen springt en kopt de bal. Perebinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - RKS Rakowek 0:2

4e minuut.
Nikić rent richting de bal. van Zoghel verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalczuk is nu in balbezit. van Zoghel verovert de bal door een tackle van achteren. van Zoghel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rajamäki rent richting de bal. Rajamäki passt de bal met de wreef. Iversen rent richting de bal. Iversen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - RKS Rakowek 0:3

7e minuut.
Covrig geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajamäki met een snelle inworp. Przywara is nu in balbezit. Przywara geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ferenc met de inworp. Rajamäki heeft problemen om de bal te vangen. Rajamäki geeft een hoge lob. Welsch rent richting de bal. Welsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - RKS Rakowek 0:4

21e minuut.
Iversen rent richting de bal. Covrig tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iversen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Przywara neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Medou de bal onder controle te krijgen. Perebinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - RKS Rakowek 0:5

22e minuut.
Abdelfattah probeert naar een medespeler te passen. Leško rent richting de bal. Covrig maakt een afschuwelijke overtreding. Covrig krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Stadler probeert naar een medespeler te passen. Hrust rent richting de bal. Leško onderschept slim de pass. Leško haalt uit met een fantastische trap. Perebinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Nikić geeft een lange en hoge pass. Iversen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Medou. Iversen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Przywara komt bij de bal en schiet. Perebinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Welsch geeft een lange en hoge pass. Daar is Medou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welsch geeft de bal voor. Iversen krijgt zijn hoofd ertegen. Perebinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - RKS Rakowek 0:6

32e minuut.
Rajamäki passt de bal in één keer door. Ferenc geeft een hoge lob. Leško is nu in balbezit. Leško schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Covrig is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - RKS Rakowek 0:7

32e minuut.
van Zoghel speelt de bal door. Guşiţă heeft problemen om de bal te vangen. Iversen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iversen schiet op doel. Perebinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Iversen rent richting de bal. Welsch rent richting de bal. Welsch passt de bal met de wreef. Leško bereikt de bal nog maar net als eerste. Leško draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - RKS Rakowek 0:8

40e minuut.
Rajamäki met de inworp. Przywara geeft de bal voor. Daar is Melino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iversen is nu in balbezit. Iversen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Welsch rent richting de bal. Welsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - RKS Rakowek 0:9

41e minuut.
Hrust passt de bal zonder na te denken. Abdelfattah heeft problemen om de bal te vangen. Covrig rent richting de bal. Leško onderschept slim de pass. Leško haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Welsch geeft de bal voor. Leško is nu in balbezit. Hrust is nu in balbezit. Leško verovert de bal door een tackle van achteren. Leško schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mountain State 76%, RKS Rakowek 24%.
Blue Mountain State - RKS Rakowek 0:9

63e minuut.
Daar is Hrust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrust met een sublieme pass. Leško is nu in balbezit. Leško schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - RKS Rakowek 0:10

67e minuut.
Przywara geeft de bal voor. Rajamäki kopt de bal weg. Covrig is nu in balbezit. Leško onderschept slim de pass. Leško haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - RKS Rakowek 0:11

70e minuut.
Kowalczuk geeft een hoge lob. Iversen heeft problemen om de bal te vangen. Leško rent richting de bal. Iversen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iversen haalt uit met een fantastische trap. Perebinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Buitenspel voor Iversen. Goede buitenspelval van de verdediging. Grabski komt het veld opgelopen. Komnjenović komt het veld opgelopen. Neneman komt het veld opgelopen. Perebinha neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Bosz de bal. Gaudyn geeft een lange en hoge pass. Iversen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iversen draait met de bal, schiet en ... Perebinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Melino met een snelle inworp. Przywara is nu in balbezit. Przywara passt de bal met de wreef. Iversen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iversen draait met de bal, schiet en ... Perebinha bokst de bal weg. Neneman is nu in balbezit. Neneman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - RKS Rakowek 0:12

78e minuut.
Daar is Przywara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przywara passt de bal in één keer door. Rajamäki probeert naar een medespeler te passen. Neneman bereikt de bal nog maar net als eerste. Neneman draait met de bal, schiet en ... Perebinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Abdelfattah rent richting de bal. Abdelfattah geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Iversen de bal onder controle te krijgen. Neneman bereikt de bal nog maar net als eerste. Neneman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Stadler rent richting de bal. Przywara onderschept slim de pass. Przywara geeft een lange en hoge pass. Iversen maakt een snoekduik en kopt de bal. Perebinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - RKS Rakowek 0:13

85e minuut.
Hrust heeft problemen om de bal te vangen. Guşiţă is nu in balbezit. Neneman verovert de bal door een tackle van achteren. Neneman schiet op doel. Perebinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - RKS Rakowek 0:14

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grabski met een snelle inworp. Rajamäki geeft de bal voor. Welsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Welsch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Welsch de bal. Welsch geeft een lange en hoge pass. Covrig is nu in balbezit. Iversen verovert de bal door een tackle van achteren. Iversen haalt uit met een fantastische trap. Perebinha bokst de bal weg.

89e minuut.
Birgin kopt de bal weg. Rajamäki rent richting de bal. Rajamäki geeft een hoge lob. Iversen rent richting de bal. Iversen haalt uit met een fantastische trap. Perebinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abdelfattah heeft problemen om de bal te vangen. Neneman bereikt de bal nog maar net als eerste. Neneman draait met de bal, schiet en ... Perebinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - RKS Rakowek 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mountain State 69%, RKS Rakowek 31%.
Blue Mountain State - RKS Rakowek 0:15