Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giancola Maple Buenoia FC
442h Tactiek Agrupamento
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
33.2 gemiddelde waardering 43.4
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Piangerelli rent richting de bal. Piangerelli geeft de bal voor. Chará probeert de bal met de borst te controleren. Johnson onderschept slim de pass. Johnson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Solano passt de bal zonder na te denken. Parodi is nu in balbezit. Parodi met een sublieme pass. Lenza rent richting de bal. Lenza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
da Fonseca onderschept slim de pass. da Fonseca geeft een hoge lob. Lenza is nu in balbezit. Lenza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - Buenoia FC 0:1

35e minuut.
Piangerelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli passt de bal in één keer door. Daar is Zero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Zaorski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fortunato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Chará de bal. Chará geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Almanza onderschept slim de pass. Parodi is nu in balbezit. Parodi passt de bal met de wreef. Fortunato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giancola Maple 63%, Buenoia FC 37%.
Giancola Maple - Buenoia FC 0:1

52e minuut.
Fusari is nu in balbezit. Almanza verovert de bal door een tackle van achteren. Rybski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Almanza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parodi wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Fortunato geeft een hoge lob. Parodi kopt de bal weg. Daar is Hordecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenza is nu in balbezit. Lenza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zero heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Otero zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Fortunato passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rybski de bal. Solano is nu in balbezit. Lenza is nu in balbezit. Lenza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Almanza passt de bal met de wreef. Parodi rent richting de bal. Parodi passt de bal zonder na te denken. Lenza rent richting de bal. Lenza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Parodi rent richting de bal. Parodi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lenza de bal. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Caçapava geeft de bal voor. Chará kopt de bal weg. Almanza probeert naar een medespeler te passen. Johnson is nu in balbezit. Johnson schiet op doel. Realdólar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hancock rent richting de bal. Hancock schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Piangerelli rent richting de bal. Piangerelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Fortunato verovert de bal door een tackle van achteren. Fortunato speelt de bal door. Lenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - Buenoia FC 0:2

89e minuut.
Rybski heeft problemen om de bal te vangen. Solano onderschept slim de pass. Solano controleert de bal met de borst. Lenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenza schiet op doel. Brasini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zaorski is nu in balbezit. Solano onderschept slim de pass. Solano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giancola Maple 58%, Buenoia FC 42%.
Giancola Maple - Buenoia FC 0:2