Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itaporã FC Fute Martianus
copa Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
41 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 18.3
outstanding Schieten unsatisfactory
good Passen hopeless
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Cervo de Luca heeft problemen om de bal te vangen. Alptek rent richting de bal. Alptek geeft de bal voor. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Fute Martianus 1:0

7e minuut.
Taiguara speelt de bal door. Barreto probeert naar een medespeler te passen. Jové rent richting de bal. Jové haalt uit met een fantastische trap. Regueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Fute Martianus 2:0

14e minuut.
Barreto speelt de bal door. Bellinzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellinzoni passt de bal zonder na te denken. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Alptek bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptek met een sublieme pass. Serna is nu in balbezit. García Rodríguez onderschept slim de pass. García Rodríguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert García Rodríguez de bal onder controle te krijgen. Jové is nu in balbezit. Jové haalt uit met een fantastische trap. Mata probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Fute Martianus 3:0

18e minuut.
Daar is Vilela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jové verovert de bal door een tackle van achteren. Cervo de Luca rent richting de bal. García Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. García Rodríguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ostaşu is nu in balbezit. Barreto is nu in balbezit. Barreto passt de bal in één keer door. García Rodríguez is nu in balbezit. García Rodríguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Doeltrap. Gigante do Oeste trapt de bal weg. Barreto kopt de bal weg. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gigante do Oeste onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Fute Martianus 4:0

31e minuut.
Bellinzoni geeft een hoge lob. Alptek kopt de bal weg. Daar is Gigante do Oeste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Regueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové draait met de bal, schiet en ... Regueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Fute Martianus 5:0

31e minuut.
García Rodríguez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rydzyk komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Klungelig pakt Furlan de bal. Bellinzoni rent richting de bal. Alptek bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptek geeft een lange en hoge pass. Jové krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Fute Martianus 6:0

36e minuut.
Jové is nu in balbezit. Jové passt de bal met de wreef. Rydzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Fute Martianus 7:0

38e minuut.
Bellinzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Bellinzoni probeert naar een medespeler te passen. Rydzyk rent richting de bal. Jové rent richting de bal. Jové draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Fute Martianus 8:0

40e minuut.
Vilela kopt de bal weg. Klungelig pakt Amassado de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barreto. Barreto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 24%, Fute Martianus 76%.
Itaporã FC - Fute Martianus 8:0

46e minuut.
Alptek rent richting de bal. Alptek passt de bal met de wreef. Barreto geeft een hoge lob. Rydzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jové is nu in balbezit. Jové schiet op doel. Regueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Barreto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bellinzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellinzoni speelt de bal door. Rydzyk rent richting de bal. Rydzyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Taiguara kan de bal niet met de borst controleren. Jové rent richting de bal. Jové probeert naar een medespeler te passen. Rydzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Barreto probeert naar een medespeler te passen. Marín Vázquez rent richting de bal. Marín Vázquez geeft de bal voor. Jové rent richting de bal. Jové draait met de bal, schiet en ... Regueiro bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barreto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jové springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gigante do Oeste rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Fute Martianus 9:0

60e minuut.
Jové passt de bal met de wreef. Rydzyk rent richting de bal. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Rydzyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Fute Martianus 10:0

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Alptek de bal onder controle te krijgen. Rydzyk is nu in balbezit. Jové is nu in balbezit. Rydzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzyk draait met de bal, schiet en ... Regueiro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Fute Martianus 11:0

63e minuut.
Daar is Celino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jové verovert de bal door een tackle van achteren. Serna bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové verovert de bal door een tackle van achteren. Jové draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Acuña is nu in balbezit. Acuña passt de bal in één keer door. Cervo de Luca is nu in balbezit. Alptek verovert de bal door een tackle van achteren. Alptek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Alptek rent richting de bal. Cervo de Luca verovert de bal door een tackle van achteren. Bellinzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Bellinzoni geeft een hoge lob. Rydzyk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Vilela kopt de bal weg. Acuña rent richting de bal. Acuña geeft een lange en hoge pass. Rydzyk is nu in balbezit. Rydzyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bellinzoni rent richting de bal. Bellinzoni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cervo de Luca de bal. Rydzyk is nu in balbezit. Rydzyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

70e minuut.
Bellinzoni onderschept slim de pass. Bellinzoni probeert naar een medespeler te passen. Jové is nu in balbezit. Jové schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Fute Martianus 12:0

73e minuut.
Barreto met de inworp. Bellinzoni geeft een lange en hoge pass. Daar is Gigante do Oeste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rydzyk is nu in balbezit. Rydzyk draait met de bal, schiet en ... Regueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto geeft een hoge lob. Jové is nu in balbezit. Rydzyk rent richting de bal. Rydzyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Rydzyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jové is nu in balbezit. Jové passt de bal in één keer door. Rydzyk rent richting de bal. Rydzyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Fute Martianus 13:0

77e minuut.
Jové geeft een hoge lob. Alptek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cervo de Luca. Alptek raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bellinzoni neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Cervo de Luca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellinzoni onderschept slim de pass. Bellinzoni speelt de bal door. Klungelig pakt Rydzyk de bal. Rydzyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mata is nu in balbezit. Jové verovert de bal door een tackle van achteren. Jové haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Fute Martianus 14:0

81e minuut.
Celino heeft problemen om de bal te vangen. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové rent richting de bal. Jové schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Barreto kan de bal niet met de borst controleren. Barreto geeft de bal voor. Bolzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové onderschept slim de pass. Jové haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gigante do Oeste trapt de bal weg. Bellinzoni kopt de bal weg. Klungelig pakt Rydzyk de bal. Rydzyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 23%, Fute Martianus 77%.
Itaporã FC - Fute Martianus 14:0