Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-29 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: UMNO Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1671
UMNO ABG Team
433 Tactiek soy
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.8 gemiddelde waardering 50.1
adequate Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Warthani passt de bal met de wreef. Sarout bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarout passt de bal met de wreef. Fizedean rent richting de bal. Fizedean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Radłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean onderschept slim de pass. Spiridonov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sarout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarout schiet op doel. Vecsernyés bokst de bal weg.

11e minuut.
Sarout onderschept slim de pass. Aradszky is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sarout. Sarout krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Spiridonov rent richting de bal. Spiridonov geeft een lange en hoge pass. Sarout maakt een snoekduik en kopt de bal. Fizedean heeft problemen om de bal te vangen. Fizedean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UMNO - ABG Team 0:1

16e minuut.
Buriticá verovert de bal door een tackle van achteren. Buriticá probeert naar een medespeler te passen. Aradszky is nu in balbezit. Fizedean verovert de bal door een tackle van achteren. Fizedean schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Daar is Spiridonov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiridonov passt de bal met de wreef. Sarout rent richting de bal. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Danzer geeft de bal voor. Lew kopt de bal weg. Fizedean heeft problemen om de bal te vangen. Fizedean schiet op doel. Kolonko probeert de bal aan de voet te houden. Vecsernyés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Spiridonov is nu in balbezit. Spiridonov met een sublieme pass. Romano de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarout verovert de bal door een tackle van achteren. Sarout draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Halinen passt de bal in één keer door. Aradszky heeft problemen om de bal te vangen. Sarout verovert de bal door een tackle van achteren. Sarout haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lew met de inworp. Radłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridonov onderschept slim de pass. Spiridonov speelt de bal door. Aradszky onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
UMNO - ABG Team 0:2

33e minuut.
Lew probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hodal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodal passt de bal in één keer door. Cabbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabbar draait met de bal, schiet en ... Staręga bokst de bal weg.

34e minuut.
Spiridonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridonov passt de bal met de wreef. Fizedean heeft problemen om de bal te vangen. Sarout rent richting de bal. Sarout haalt uit met een fantastische trap. Vecsernyés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Spiridonov passt de bal in één keer door. Buriticá is nu in balbezit. Buriticá passt de bal met de wreef. Fizedean rent richting de bal. Fizedean haalt uit met een fantastische trap. Vecsernyés bokst de bal weg.

44e minuut.
Spiridonov rent richting de bal. Spiridonov passt de bal zonder na te denken. Buriticá speelt de bal door. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Fizedean rent richting de bal. Fizedean passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Spiridonov de bal. Sarout is nu in balbezit. Sarout schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UMNO 79%, ABG Team 21%.
UMNO - ABG Team 0:2

49e minuut.
Spiridonov passt de bal zonder na te denken. Lew probeert naar een medespeler te passen. Sarout heeft problemen om de bal te vangen. Sarout schiet op doel. Vecsernyés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jorović komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Telloli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romano de Santana met een snelle inworp. Hodal is nu in balbezit. Hodal geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cabbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabbar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Aradszky geeft de bal voor. Inworp. Lew met de inworp. Halinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Halinen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Warthani geeft de bal voor. Klungelig pakt Halinen de bal. Halinen geeft een hoge lob. Fizedean rent richting de bal. Fizedean schiet op doel. Vecsernyés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Fizedean is nu in balbezit. Fizedean passt de bal met de wreef. Sarout is nu in balbezit. Sarout schiet op doel. Vecsernyés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UMNO - ABG Team 0:3

73e minuut.
Lew speelt de bal door. Spiridonov speelt de bal door. Kolonko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean onderschept slim de pass. Fizedean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doeltrap. Vecsernyés trapt de bal weg van het doel. Buriticá met een sublieme pass. Klungelig pakt Fizedean de bal. Fizedean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UMNO - ABG Team 0:4

77e minuut.
Spiridonov rent richting de bal. Spiridonov passt de bal in één keer door. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean schiet op doel. Vecsernyés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Buriticá rent richting de bal. Buriticá speelt de bal door. Lew probeert naar een medespeler te passen. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kolonko trapt de bal weg. Halinen kopt de bal weg. Danzer is nu in balbezit. Fizedean verovert de bal door een tackle van achteren. Fizedean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sarout controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Aradszky maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cabbar heeft problemen om de bal te vangen. Warthani rent richting de bal. Warthani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sarout rent richting de bal. Spiridonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridonov passt de bal in één keer door. Buriticá is nu in balbezit. Buriticá schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UMNO 65%, ABG Team 35%.
UMNO - ABG Team 0:4