Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
floose Barca FC ABRAMOWICE
odbyciak Tactiek A+R
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 34
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
45.8 gemiddelde waardering 67.1
good Schieten excellent
good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Pirzer passt de bal in één keer door. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu passt de bal met de wreef. Schauwaers rent richting de bal. Schauwaers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Schauwaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schauwaers raakt geblesseerd tijdens het duel. Schauwaers legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
floose Barca - FC ABRAMOWICE 0:1

7e minuut.
Manso passt de bal in één keer door. Sanabria geeft een lange en hoge pass. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu haalt uit met een fantastische trap. Quiroga probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sachar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Padilla. Sachar raakt geblesseerd tijdens het duel. Sachar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ingver kopt de bal weg. Rosiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Schauwaers onderschept slim de pass. Schauwaers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Schauwaers heeft problemen om de bal te vangen. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu speelt de bal door. Schauwaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schauwaers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
floose Barca - FC ABRAMOWICE 0:2

20e minuut.
Gaszyński rent richting de bal. Bulgurcuoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bulgurcuoğlu passt de bal met de wreef. Ingver is nu in balbezit. Ingver haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Süleymanoğlu met een sublieme pass. Ingver heeft problemen om de bal te vangen. Ingver haalt uit met een fantastische trap. Quiroga probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Aerts de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
floose Barca - FC ABRAMOWICE 0:3

25e minuut.
Radić is nu in balbezit. Radić probeert naar een medespeler te passen. Süleymanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Süleymanoğlu geeft een lange en hoge pass. Schauwaers springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Süleymanoğlu is nu in balbezit. Daar is Süleymanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Süleymanoğlu geeft een lange en hoge pass. Schauwaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schauwaers schiet op doel. Quiroga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Süleymanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nartowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Süleymanoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baciu met een snel genomen vrije trap. Schauwaers rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu speelt de bal door. Schauwaers is nu in balbezit. Schauwaers draait met de bal, schiet en ... Quiroga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
floose Barca - FC ABRAMOWICE 0:4

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ziemba stond buitenspel. Sachar neemt vlug de vrije trap. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanoğlu rent richting de bal. Süleymanoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: floose Barca 77%, FC ABRAMOWICE 23%.
floose Barca - FC ABRAMOWICE 0:4

50e minuut.
Süleymanoğlu rent richting de bal. Süleymanoğlu passt de bal in één keer door. Ingver rent richting de bal. Ingver haalt uit met een fantastische trap. Quiroga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
floose Barca - FC ABRAMOWICE 0:5

53e minuut.
Baciu verovert de bal door een tackle van achteren. Baciu met een sublieme pass. Schauwaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schauwaers haalt uit met een fantastische trap. Quiroga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
floose Barca - FC ABRAMOWICE 0:6

56e minuut.
Süleymanoğlu passt de bal zonder na te denken. Ingver rent richting de bal. Süleymanoğlu met een sublieme pass. Schauwaers is nu in balbezit. Schauwaers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Süleymanoğlu neemt de hoekschop. Ingver krijgt zijn hoofd ertegen. Quiroga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Süleymanoğlu geeft de bal voor. Daar is Ernst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver haalt uit met een fantastische trap. Quiroga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
floose Barca - FC ABRAMOWICE 0:7

67e minuut.
Aerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aerts geeft de bal voor. Plachý kopt de bal weg. Baciu geeft de bal voor. Ingver krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Bulgurcuoğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Baciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baciu passt de bal zonder na te denken. Süleymanoğlu is nu in balbezit. Süleymanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Quiroga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Sieber is nu in balbezit. Sanabria onderschept slim de pass. Sanabria geeft een hoge lob. Schauwaers rent richting de bal. Schauwaers draait met de bal, schiet en ... Quiroga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bulgurcuoğlu neemt de hoekschop. Schauwaers springt en kopt de bal. Quiroga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schauwaers bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
floose Barca - FC ABRAMOWICE 0:8

75e minuut.
Baciu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Süleymanoğlu de bal. Süleymanoğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Baciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baciu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Quiroga met een harde bal richting middenveld. Manso met een sublieme pass. Ingver rent richting de bal. Ingver schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Sachar neemt vlug de vrije trap. Schauwaers kopt de bal weg. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu geeft de bal voor. Schauwaers krijgt zijn hoofd ertegen. Quiroga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Süleymanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Baciu met een sublieme pass. Bulgurcuoğlu met een sublieme pass. Ingver is nu in balbezit. Ingver draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Manso de bal onder controle te krijgen. Baciu probeert naar een medespeler te passen. Bulgurcuoğlu met een sublieme pass. Süleymanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Süleymanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Sanabria de bal onder controle te krijgen. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaszyński. Gaszyński krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Bulgurcuoğlu kopt de bal weg. Ingver rent richting de bal. Süleymanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanoğlu schiet op doel. Quiroga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
floose Barca - FC ABRAMOWICE 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: floose Barca 71%, FC ABRAMOWICE 29%.
floose Barca - FC ABRAMOWICE 0:9