Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Österreich U21 Venezuela U21
serbia4 Tactiek Vzla 5212D
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
45.9 gemiddelde waardering 51.9
solid Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Chiquillo onderschept slim de pass. Chiquillo probeert naar een medespeler te passen. Bolles is nu in balbezit. Bolles geeft een hoge lob. Finol maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Chiquillo is nu in balbezit. Chiquillo geeft een hoge lob. Sackbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón onderschept slim de pass. Rincón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Finol is nu in balbezit. Finol geeft een lange en hoge pass. Daar is Sackbauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - Venezuela U21 0:1

10e minuut.
Paischer met een sublieme pass. Bierbaum is nu in balbezit. Chiquillo begaat een overtreding. Chiquillo krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Jackel speelt de bal door. Sturm is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Finol. Finol krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturm onderschept slim de pass. Sturm speelt de bal door. Bierbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierbaum draait met de bal, schiet en ... Rincón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendez geeft de bal voor. Stermann heeft problemen om de bal te vangen. Finol is nu in balbezit. Finol haalt uit met een fantastische trap. Junkerich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Chiquillo verovert de bal door een tackle van achteren. Chiquillo speelt de bal door. Bolles rent richting de bal. Bolles geeft een hoge lob. Nörgel kopt de bal weg. Junkerich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Sturm heeft problemen om de bal te vangen. Mendez onderschept slim de pass. Mendez passt de bal met de wreef. Bolles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles geeft een hoge lob. Junkerich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Finol onderschept slim de pass. Sperber begaat een overtreding. Finol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Landaeta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Österreich U21 61%, Venezuela U21 39%.
Österreich U21 - Venezuela U21 0:1

56e minuut.
Piñate speelt de bal door. Chiquillo rent richting de bal. Chiquillo passt de bal met de wreef. Bolles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Soto met een sublieme pass. Chiquillo probeert de bal met de borst te controleren. Chiquillo geeft een hoge lob. Rincón is nu in balbezit. Rincón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Plettenberg rent richting de bal. Rebolledo onderschept slim de pass. Mendez geeft een hoge lob. Bolles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Bolles rent richting de bal. Bolles geeft een hoge lob. Daar is Sperber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincón is nu in balbezit. Rincón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - Venezuela U21 0:2

63e minuut.
Linimaier komt het veld opgelopen. Dospel komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dospel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón maakt een afschuwelijke overtreding. Dospel raakt geblesseerd tijdens het duel. Sperber met een snel genomen vrije trap. Rebolledo geeft de bal voor. Soto probeert de bal aan de voet te houden. Bierbaum rent richting de bal. Bierbaum draait met de bal, schiet en ... Rincón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Nörgel passt de bal in één keer door. Paischer rent richting de bal. Paischer passt de bal zonder na te denken. Dospel rent richting de bal. Dospel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Inworp. Scholz komt het veld opgelopen. Gallardo komt het veld opgelopen. Pardo komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Scholz probeert naar een medespeler te passen. Paischer heeft problemen om de bal te vangen. Dospel rent richting de bal. Bierbaum is nu in balbezit. Bierbaum schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholz verovert de bal door een tackle van achteren. Scholz geeft een hoge lob. Bierbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierbaum draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Voggenberger met de inworp. Linimaier rent richting de bal. Chiquillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiquillo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Österreich U21 42%, Venezuela U21 58%.
Österreich U21 - Venezuela U21 0:2