Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sangaste KS Woda Mineralna
Normal Tactiek matesko
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 36.8
waardeloos Schieten uitstekend
hopeloos Passen goed
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Mora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turletto rent richting de bal. Turletto geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sangaste - KS Woda Mineralna 0:1

4e minuut.
Montemerlo verovert de bal door een tackle van achteren. Montemerlo passt de bal in één keer door. Rozgon probeert naar een medespeler te passen. Turletto heeft problemen om de bal te vangen. Turletto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Sork is nu in balbezit. Sork geeft een lange en hoge pass. Inworp. Martínez Mora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turletto geeft een hoge lob. Kuljus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montemerlo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sangaste - KS Woda Mineralna 0:2

9e minuut.
Kaul speelt de bal door. Rajala rent richting de bal. Rajala met een sublieme pass. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu schiet op doel. Kuljus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sangaste - KS Woda Mineralna 0:3

14e minuut.
Drozdu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Burlacu de bal. Turletto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Montemerlo de bal. Montemerlo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sangaste - KS Woda Mineralna 0:4

15e minuut.
Burlacu met een sublieme pass. Martínez Mora rent richting de bal. Martínez Mora passt de bal in één keer door. Turletto is nu in balbezit. Turletto draait met de bal, schiet en ... Kuljus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montemerlo springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Iemma de bal. Rozgon geeft een hoge lob. Kuurme rent richting de bal. Montemerlo onderschept slim de pass. Montemerlo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pikksilm heeft problemen om de bal te vangen. Turletto is nu in balbezit. Montemerlo is nu in balbezit. Turletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turletto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Daar is Turletto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozgon rent richting de bal. Rozgon probeert naar een medespeler te passen. Montemerlo is nu in balbezit. Montemerlo draait met de bal, schiet en ... Kuljus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montemerlo is nu in balbezit. Montemerlo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sangaste - KS Woda Mineralna 0:5

29e minuut.
Sork geeft een lange en hoge pass. Burlacu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rozgon kopt de bal weg. Daar is Montemerlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montemerlo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Tenderenda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Turletto de bal. Turletto geeft een hoge lob. Daar is Burlacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlacu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sangaste - KS Woda Mineralna 0:6

33e minuut.
Couton met een sublieme pass. Kaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajda is nu in balbezit. Kaul verovert de bal door een tackle van achteren. Kaul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Montemerlo draait met de bal, schiet en ... Burlacu heeft problemen om de bal te vangen. Montemerlo is nu in balbezit. Montemerlo haalt uit met een fantastische trap. Kuljus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sangaste - KS Woda Mineralna 0:7

39e minuut.
Tenderenda met de inworp. Kaus rent richting de bal. Rozgon onderschept slim de pass. Rozgon geeft een lange en hoge pass. Montemerlo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Turletto is nu in balbezit. Turletto passt de bal in één keer door. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu met een sublieme pass. Montemerlo bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sangaste 83%, KS Woda Mineralna 17%.
FC Sangaste - KS Woda Mineralna 0:7

48e minuut.
Martínez Mora kopt de bal weg. Rozgon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kuurme de bal. Montemerlo is nu in balbezit. Montemerlo haalt uit met een fantastische trap. Kuljus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montemerlo rent richting de bal. Montemerlo geeft een lange en hoge pass. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doeltrap. Sork met een harde bal richting middenveld. Turletto kopt de bal weg. Burlacu rent richting de bal. Burlacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sangaste - KS Woda Mineralna 0:8

51e minuut.
Martínez Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Mora passt de bal met de wreef. Montemerlo rent richting de bal. Montemerlo haalt uit met een fantastische trap. Kuljus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sangaste - KS Woda Mineralna 0:9

53e minuut.
Kuurme geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Mora met een snelle inworp. Turletto is nu in balbezit. Turletto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sangaste - KS Woda Mineralna 0:10

57e minuut.
Jurkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Mora rent richting de bal. Martínez Mora geeft een lange en hoge pass. Daar is Koodres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenderenda geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rozgon passt de bal met de wreef. Daar is Montemerlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turletto rent richting de bal. Turletto schiet op doel. Kuljus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sangaste - KS Woda Mineralna 0:11

60e minuut.
Rozgon passt de bal zonder na te denken. Daar is Turletto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turletto met een sublieme pass. Montemerlo is nu in balbezit. Montemerlo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sangaste - KS Woda Mineralna 0:12

61e minuut.
Martínez Mora rent richting de bal. Martínez Mora geeft een lange en hoge pass. Burlacu rent richting de bal. Turletto rent richting de bal. Turletto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sangaste - KS Woda Mineralna 0:13

63e minuut.
Sork geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Mora met de inworp. Turletto is nu in balbezit. Turletto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kuljus trapt de bal weg van het doel. Rozgon kopt de bal weg. Daar is Montemerlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turletto is nu in balbezit. Turletto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sangaste - KS Woda Mineralna 0:14

67e minuut.
Turletto rent richting de bal. Montemerlo rent richting de bal. Montemerlo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kuurme de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sangaste - KS Woda Mineralna 0:15

73e minuut.
Koodres rent richting de bal. Tenderenda verovert de bal door een tackle van achteren. Tenderenda probeert naar een medespeler te passen. Montemerlo is nu in balbezit. Montemerlo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sangaste - KS Woda Mineralna 0:16

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Drozdu de bal onder controle te krijgen. Rozgon is nu in balbezit. Rozgon probeert naar een medespeler te passen. Burlacu rent richting de bal. Burlacu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Kuurme geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tenderenda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turletto rent richting de bal. Turletto draait met de bal, schiet en ... Kuljus bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sangaste - KS Woda Mineralna 0:17

83e minuut.
Jurkson rent richting de bal. Burlacu onderschept slim de pass. Burlacu geeft een lange en hoge pass. Tenderenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenderenda passt de bal zonder na te denken. Kuljus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Turletto heeft problemen om de bal te vangen. Montemerlo rent richting de bal. Turletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rozgon geeft een hoge lob. Jurkson probeert de bal aan de voet te houden. Montemerlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montemerlo draait met de bal, schiet en ... Burlacu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rozgon met een sublieme pass. Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajda geeft de bal voor. Martínez Mora heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Mora geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sangaste 87%, KS Woda Mineralna 13%.
FC Sangaste - KS Woda Mineralna 0:17