Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-19 18:30
  • Competitiewedstrijd: Just game
  • Stadion: Mentos Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8520
Mentos FC Sangaste
MAU Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
9% Spel op eigen helft 91%
55 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 16
goed Schieten waardeloos
uitstekend Passen hopeloos
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Bihari onderschept slim de pass. Merits rent richting de bal. Merits geeft een hoge lob. Bihari maakt een snoekduik en kopt de bal. Veskimets probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mentos - FC Sangaste 1:0

8e minuut.
Kuurme verovert de bal door een tackle van achteren. Kuurme geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lachmuth met de inworp. Dimitrio geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bihari passt de bal in één keer door. Merits rent richting de bal. Rajala rent richting de bal. Merits verovert de bal door een tackle van achteren. Merits haalt uit met een fantastische trap. Veskimets kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Merits is nu in balbezit. Merits draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Merits de bal. Merits speelt de bal door. Bihari is nu in balbezit. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Kaus de bal onder controle te krijgen. Dimitrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrio geeft een hoge lob. Merits is nu in balbezit. Merits draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Bihari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koodres bereikt de bal nog maar net als eerste. Koodres geeft een lange en hoge pass. Lachmuth geeft een lange en hoge pass. Merits springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lachmuth probeert naar een medespeler te passen. Merits heeft problemen om de bal te vangen. Stróżyk geeft een hoge lob. Luts is nu in balbezit. Luts draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mentos - FC Sangaste 2:0

25e minuut.
Klepacki speelt de bal door. Lachmuth geeft een lange en hoge pass. Merits kopt de bal weg. Bihari rent richting de bal. Bihari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Lachmuth passt de bal in één keer door. Merits is nu in balbezit. Rajala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rajala krijgt een gele kaart. Merits raakt geblesseerd tijdens het duel. Stróżyk komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Bihari de bal. Bihari met een sublieme pass. Luts met een sublieme pass. Merits is nu in balbezit. Merits draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mentos - FC Sangaste 3:0

35e minuut.
Stróżyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stróżyk geeft de bal voor. Bihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts heeft problemen om de bal te vangen. Luts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mentos - FC Sangaste 4:0

37e minuut.
Lachmuth is nu in balbezit. Lachmuth passt de bal met de wreef. Dimitrio geeft een lange en hoge pass. Merits is nu in balbezit. Merits draait met de bal, schiet en ... Veskimets verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Merits onderschept slim de pass. Bihari rent richting de bal. Merits heeft problemen om de bal te vangen. Merits haalt uit met een fantastische trap. Veskimets maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mentos - FC Sangaste 5:0

39e minuut.
Pikksilm met een sublieme pass. Lachmuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachmuth passt de bal zonder na te denken. Dimitrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrio geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Mentos - FC Sangaste 6:0

40e minuut.
Bihari passt de bal met de wreef. Stróżyk heeft problemen om de bal te vangen. Stróżyk passt de bal in één keer door. Bihari is nu in balbezit. Bihari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Stróżyk passt de bal zonder na te denken. Lachmuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachmuth passt de bal met de wreef. Luts is nu in balbezit. Luts draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mentos 8%, FC Sangaste 92%.
Mentos - FC Sangaste 6:0

49e minuut.
Bihari is nu in balbezit. Lachmuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachmuth speelt de bal door. Luts rent richting de bal. Luts schiet op doel. Veskimets bokst de bal weg. Sork kopt de bal weg. Klungelig pakt Dimitrio de bal. Dimitrio geeft een lange en hoge pass. Bihari springt en kopt de bal. Veskimets werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mentos - FC Sangaste 7:0

51e minuut.
Daar is Bihari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merits bereikt de bal nog maar net als eerste. Merits geeft een lange en hoge pass. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mallet probeert de bal aan de voet te houden. Kaus rent richting de bal. Mallet onderschept slim de pass. Merits is nu in balbezit. Merits schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mentos - FC Sangaste 8:0

55e minuut.
Kaul met een sublieme pass. Klungelig pakt Bihari de bal. Merits bereikt de bal nog maar net als eerste. Merits haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mentos - FC Sangaste 9:0

57e minuut.
Rajala heeft problemen om de bal te vangen. Merits is nu in balbezit. Stróżyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stróżyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Kuurme de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lachmuth neemt de hoekschop. Merits is nu in balbezit. Merits schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mentos - FC Sangaste 10:0

60e minuut.
Jurkson speelt de bal door. Klepacki rent richting de bal. Klepacki geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Varik de bal onder controle te krijgen. Stróżyk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Stróżyk is nu in balbezit. Stróżyk geeft de bal voor. Merits is nu in balbezit. Merits schiet op doel. Veskimets maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mentos - FC Sangaste 11:0

65e minuut.
Bihari is nu in balbezit. Bihari passt de bal in één keer door. Dimitrio met een sublieme pass. Merits is nu in balbezit. Merits draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mentos - FC Sangaste 12:0

67e minuut.
Luts is nu in balbezit. Dimitrio probeert naar een medespeler te passen. Rajala bereikt de bal nog maar net als eerste. Stróżyk verovert de bal door een tackle van achteren. Stróżyk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Veskimets met een harde bal richting middenveld. Stróżyk is nu in balbezit. Stróżyk geeft een lange en hoge pass. Bihari is nu in balbezit. Bihari draait met de bal, schiet en ... Veskimets probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mentos - FC Sangaste 13:0

73e minuut.
Daar is Stróżyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stróżyk geeft de bal voor. Bihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Merits is nu in balbezit. Merits schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Merits is nu in balbezit. Stróżyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stróżyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mentos - FC Sangaste 14:0

78e minuut.
Lachmuth onderschept slim de pass. Lachmuth probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bihari de bal. Merits is nu in balbezit. Merits schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mentos - FC Sangaste 15:0

80e minuut.
Bihari schiet op doel. Merits heeft problemen om de bal te vangen. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kuurme de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Merits met een sublieme pass. Daar is Luts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Luts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Stróżyk kopt de bal weg. Merits bereikt de bal nog maar net als eerste. Stróżyk rent richting de bal. Stróżyk geeft de bal voor. Luts krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mentos - FC Sangaste 16:0

87e minuut.
Lachmuth rent richting de bal. Lachmuth geeft de bal voor. Merits kopt de bal weg. Bihari is nu in balbezit. Bihari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bihari heeft problemen om de bal te vangen. Lachmuth met een sublieme pass. Luts rent richting de bal. Luts schiet op doel. Veskimets maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mentos - FC Sangaste 17:0

90e minuut.
Dimitrio speelt de bal door. Stróżyk is nu in balbezit. Stróżyk geeft de bal voor. Luts rent richting de bal. Luts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mentos - FC Sangaste 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mentos 10%, FC Sangaste 90%.
Mentos - FC Sangaste 18:0