Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Severna Makedonija U21 as-Saʻūdiyya U21
Edson_Mkd_v5 Tactiek 442 arriba
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 43.6
adequate Schieten good
good Passen average
adequate Verdedigen good


14e minuut.
Abd-al-Jawwad verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Jawwad passt de bal met de wreef. Boughamni speelt de bal door. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Boughamni passt de bal in één keer door. Abd-al-Jawwad heeft problemen om de bal te vangen. Abd-al-Jawwad passt de bal met de wreef. Khayri is nu in balbezit. Khayri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Abd-al-Jawwad is nu in balbezit. Abd-al-Jawwad passt de bal met de wreef. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. Mončev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Severna Makedonija U21 - as-Saʻūdiyya U21 0:1

21e minuut.
Abd-al-Jawwad bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughamni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughamni geeft een hoge lob. Khayri rent richting de bal. Khayri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Severna Makedonija U21 - as-Saʻūdiyya U21 0:2

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ġurovski komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Megleski passt de bal in één keer door. Kneževiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kneževiќ geeft een lange en hoge pass. Jovevski krijgt zijn hoofd ertegen. Mansur werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Severna Makedonija U21 52%, as-Saʻūdiyya U21 48%.
Severna Makedonija U21 - as-Saʻūdiyya U21 0:2

46e minuut.
Mamduh komt het veld opgelopen. Ibn-Latif komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Azizudeen geeft een hoge lob. Mamduh kopt de bal weg. Daar is Stavrevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Megleski met de inworp. Kneževiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kneževiќ geeft een lange en hoge pass. Jovevski is nu in balbezit. Jovevski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Džerov geeft de bal voor. Inworp. M`Hadhebi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abd-al-Jawwad rent richting de bal. Abd-al-Jawwad haalt uit met een fantastische trap. Ġurovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abd-al-Jawwad met de inworp. Boughamni geeft een lange en hoge pass. Mamduh is nu in balbezit. Mamduh geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Megleski is nu in balbezit. Moskov is nu in balbezit. Moskov met een sublieme pass. Daar is Kneževiќ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kneževiќ geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Moskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Jawwad verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Jawwad passt de bal met de wreef. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Megleski de bal. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Razvigorov is nu in balbezit. Mamduh verovert de bal door een tackle van achteren. Mamduh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Tuama komt het veld opgelopen. Boughamni met een snelle inworp. Abd-al-Jawwad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Jawwad schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Tuama is nu in balbezit. Tuama geeft een lange en hoge pass. Inworp. Megleski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kneževiќ geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Severna Makedonija U21 43%, as-Saʻūdiyya U21 57%.
Severna Makedonija U21 - as-Saʻūdiyya U21 0:2