Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Latvija U21
Vzla 4312D Tactiek Quattro Stagioni
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
54 gemiddelde waardering 47.3
excellent Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Rincón haalt uit met een fantastische trap. Virskulis probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sira geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rincón maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Latvija U21 1:0

6e minuut.
Bolles rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Utrera geeft een lange en hoge pass. Vargas springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Latvija U21 2:0

13e minuut.
Tīklenieks onderschept slim de pass. Tīklenieks passt de bal zonder na te denken. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap. Rincón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Latvija U21 2:1

17e minuut.
Bolles is nu in balbezit. Bolles geeft de bal voor. Rincón kopt de bal weg. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Billers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kundziņš heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sira neemt de hoekschop. Rincón springt en kopt de bal. Billers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Utrera probeert naar een medespeler te passen. Bolles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles geeft een hoge lob. Rincón heeft problemen om de bal te vangen. Rincón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Latvija U21 3:1

26e minuut.
Ramos geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vargas de bal onder controle te krijgen. Tīklenieks rent richting de bal. Tīklenieks passt de bal zonder na te denken. Kante geeft een lange en hoge pass. Rincón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Soto geeft een hoge lob. Bruks kopt de bal weg. Daar is Laviņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Utrera geeft een hoge lob. Tīklenieks probeert de bal met de borst te controleren. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel. Billers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris geeft de bal voor. Rebolledo heeft problemen om de bal te vangen. Raņķis rent richting de bal. Raņķis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Inworp. Gailums komt het veld opgelopen. Piñate komt het veld opgelopen. Enītis komt het veld opgelopen. Landaeta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 50%, Latvija U21 50%.
Venezuela U21 - Latvija U21 3:1

51e minuut.
Soto rent richting de bal. Soto geeft een lange en hoge pass. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Billers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Latvija U21 4:1

53e minuut.
Virskulis geeft de bal voor. Soto probeert naar een medespeler te passen. Vargas is nu in balbezit. Vargas draait met de bal, schiet en ... Billers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Laviņš maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Enītis verovert de bal door een tackle van achteren. Enītis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Latvija U21 4:2

67e minuut.
Soto rent richting de bal. Soto passt de bal in één keer door. Bolles probeert naar een medespeler te passen. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta schiet op doel. Billers bokst de bal weg.

68e minuut.
Bolles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Utrera is nu in balbezit. Utrera geeft een lange en hoge pass. Vargas springt en kopt de bal. Billers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Latvija U21 5:2

70e minuut.
Bruks onderschept slim de pass. Bruks geeft een hoge lob. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gailums bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailums haalt uit met een fantastische trap. Rincón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 54%, Latvija U21 46%.
Venezuela U21 - Latvija U21 5:2