Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-21 21:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nigeria U21 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4700
Nigeria U21 Venezuela U21
4-4-2 Dynamic Tactiek Maria Luisa 1
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
32.9 gemiddelde waardering 49.4
adequate Schieten very good
weak Passen good
average Verdedigen solid


2e minuut.
Adinachukwu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rebolledo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Adinachukwu kopt de bal weg. Chiquillo rent richting de bal. Chiquillo geeft een hoge lob. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. González rent richting de bal. González draait met de bal, schiet en ... Shittu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Soto kopt de bal weg. Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olomuyina is nu in balbezit. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Zeigbo onderschept slim de pass. Urquia onderschept slim de pass. Utrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Utrera draait met de bal, schiet en ... Ajide probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Venezuela U21 0:1

12e minuut.
Villalta geeft de bal voor. Utrera kopt de bal weg. Odemwingie bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Shittu bokst de bal weg.

15e minuut.
Rebolledo geeft een hoge lob. Daar is Chiquillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiquillo met een sublieme pass. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Castillo met een snelle inworp. Utrera rent richting de bal. Utrera passt de bal in één keer door. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Shittu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo geeft een lange en hoge pass. Zeigbo heeft problemen om de bal te vangen. González rent richting de bal. González haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Urquia verovert de bal door een tackle van achteren. Urquia probeert naar een medespeler te passen. Utrera met een sublieme pass. González is nu in balbezit. González schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oparaku rent richting de bal. Shittu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Venezuela U21 0:2

27e minuut.
Odemwingie geeft een hoge lob. Inworp. Chiquillo met de inworp. Utrera is nu in balbezit. Utrera geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Utrera rent richting de bal. Utrera geeft een lange en hoge pass. González heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Shittu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Oparaku geeft de bal voor. Soto kopt de bal weg. Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo geeft de bal voor. Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Venezuela U21 0:3

32e minuut.
Olomuyina is nu in balbezit. Olomuyina geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castillo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rebolledo onderschept slim de pass. Rebolledo geeft een hoge lob. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Shittu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Venezuela U21 0:4

36e minuut.
Castillo kopt de bal weg. Utrera is nu in balbezit. Utrera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rodríguez de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Venezuela U21 0:5

39e minuut.
Olomuyina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Utrera met de inworp. Castillo rent richting de bal. Castillo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Shittu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Venezuela U21 0:6

40e minuut.
Inworp. Chiquillo met de inworp. Utrera rent richting de bal. Utrera geeft de bal voor. González maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Urquia passt de bal in één keer door. Utrera rent richting de bal. Utrera passt de bal zonder na te denken. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Shittu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeigbo begaat een overtreding. Villalta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Landaeta komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Ajide met een snelle inworp. Zeigbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Urquia verovert de bal door een tackle van achteren. Utrera geeft de bal voor. Landaeta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Venezuela U21 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigeria U21 86%, Venezuela U21 14%.
Nigeria U21 - Venezuela U21 0:7

48e minuut.
Soto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Chiquillo is nu in balbezit. Chiquillo geeft een lange en hoge pass. Daar is Odemwingie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Inworp. Soto met de inworp. Castillo rent richting de bal. Castillo geeft een hoge lob. Chiquillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Shittu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chiquillo heeft problemen om de bal te vangen. Chiquillo geeft de bal voor. Daar is Olomuyina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Soto geeft een lange en hoge pass. Chiquillo rent richting de bal. Chiquillo speelt de bal door. Klungelig pakt González de bal. González schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Shittu met een harde bal richting middenveld. Soto geeft een lange en hoge pass. Landaeta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Venezuela U21 0:8

65e minuut.
Utrera onderschept slim de pass. Utrera passt de bal met de wreef. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta haalt uit met een fantastische trap. Shittu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Venezuela U21 0:9

66e minuut.
Makoun komt het veld opgelopen. Meléndez komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Castillo probeert de bal aan de voet te houden. Utrera geeft de bal voor. González is nu in balbezit. González schiet op doel. Shittu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Venezuela U21 0:10

68e minuut.
Odemwingie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. González is nu in balbezit. Ogbuke begaat een overtreding. González is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Utrera met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Venezuela U21 0:11

77e minuut.
Aminu rent richting de bal. Chiquillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aminu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ozuah komt het veld opgelopen. Agbonavbare komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Ogbuke passt de bal zonder na te denken. Ozuah is nu in balbezit. Makoun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makoun krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Adinachukwu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Meléndez neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Ogbuke de bal. González rent richting de bal. González draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigeria U21 72%, Venezuela U21 28%.
Nigeria U21 - Venezuela U21 0:11