Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-26 19:46
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Arsenal2 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8554
Arsenal Ryki Novaki Noviak
boboski2Lazik Tactiek G_1
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 38.8
goed Schieten matig
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Keruzoré probeert naar een medespeler te passen. Kurzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzok passt de bal in één keer door. Rabenda is nu in balbezit. Rabenda schiet op doel. Piórko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Fredericks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarek is nu in balbezit. Jarek speelt de bal door. Sławoszewski rent richting de bal. Sławoszewski schiet op doel. Prudentão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chruszcz rent richting de bal. Chruszcz geeft de bal voor. Szkudelski speelt de bal door. Kurzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzok geeft een hoge lob. Piórko bokst de bal weg.

31e minuut.
Trzewiczek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Keruzoré de bal. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński draait met de bal, schiet en ... Prudentão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Novaki Noviak 0:1

36e minuut.
Tubbs geeft een lange en hoge pass. Rabenda kopt de bal weg. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương geeft een hoge lob. Szkudelski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Natzuka probeert naar een medespeler te passen. Kurzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzok speelt de bal door. Rabenda rent richting de bal. Rabenda haalt uit met een fantastische trap. Piórko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 42%, Novaki Noviak 58%.
Arsenal Ryki - Novaki Noviak 0:1

46e minuut.
Machura komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Orliński geeft een hoge lob. Đình Dương probeert de bal aan de voet te houden. Rabenda rent richting de bal. Rabenda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal Ryki - Novaki Noviak 1:1

61e minuut.
Đình Dương probeert naar een medespeler te passen. Natzuka met een sublieme pass. Tubbs rent richting de bal. Tubbs geeft de bal voor. Machura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Novaki Noviak 2:1

65e minuut.
Inworp. Chruszcz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurzok geeft een hoge lob. Rabenda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Novaki Noviak 3:1

76e minuut.
Szucki passt de bal met de wreef. Jarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarek geeft een lange en hoge pass. Trzewiczek rent richting de bal. Trzewiczek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Szucki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Novac komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 38%, Novaki Noviak 62%.
Arsenal Ryki - Novaki Noviak 3:1