Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deutschland U21 Venezuela U21
523 -M Tactiek Vinotinto 4222D
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54.6 gemiddelde waardering 52.9
very good Schieten good
good Passen solid
solid Verdedigen very good


11e minuut.
Bravo is nu in balbezit. Prudlik onderschept slim de pass. Prudlik geeft een lange en hoge pass. Irmisch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland U21 - Venezuela U21 1:0

14e minuut.
Prudlik is nu in balbezit. Prudlik passt de bal met de wreef. Piñate is nu in balbezit. Irmisch verovert de bal door een tackle van achteren. Irmisch draait met de bal, schiet en ... Rincón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Fritz is nu in balbezit. Chiquillo onderschept slim de pass. Chiquillo probeert naar een medespeler te passen. Finol is nu in balbezit. Finol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Parra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Planck met de inworp. Prudlik geeft een hoge lob. Irmisch krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mendez heeft problemen om de bal te vangen. Irmisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Irmisch passt de bal met de wreef. Oberberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberberger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland U21 - Venezuela U21 2:0

43e minuut.
Oberberger is nu in balbezit. Piñate begaat een overtreding. Oberberger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oberberger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Irmisch is nu in balbezit. Irmisch schiet op doel. Rincón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Inworp. Mea Vitali komt het veld opgelopen. Gallardo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland U21 41%, Venezuela U21 59%.
Deutschland U21 - Venezuela U21 2:0

46e minuut.
Mutz komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Prudlik met de inworp. Mutz met een sublieme pass. Prudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudlik geeft een lange en hoge pass. Wenzel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Wenzel geeft de bal voor. Parra kopt de bal weg. Prudlik is nu in balbezit. Irmisch is nu in balbezit. Irmisch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Prudlik met een snelle inworp. Klungelig pakt Mutz de bal. Mutz passt de bal zonder na te denken. Oberberger is nu in balbezit. Oberberger draait met de bal, schiet en ... Rincón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Fritz met een snelle inworp. Mutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutz geeft de bal voor. Oberberger is nu in balbezit. Oberberger haalt uit met een fantastische trap. Rincón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parra probeert de bal aan de voet te houden. Irmisch rent richting de bal. Irmisch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland U21 - Venezuela U21 3:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faltynek komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Faltynek de bal. Oberberger is nu in balbezit. Oberberger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Croy komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Spengler speelt de bal door. Klungelig pakt Mutz de bal. Mutz passt de bal met de wreef. Faltynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltynek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland U21 - Venezuela U21 4:0

82e minuut.
Croy controleert de bal met de borst. Croy met een sublieme pass. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltynek verovert de bal door een tackle van achteren. Faltynek haalt uit met een fantastische trap. Rincón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Mutz probeert naar een medespeler te passen. Croy speelt de bal door. Irmisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Irmisch geeft een hoge lob. Oberberger maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Bravo is nu in balbezit. Bravo geeft een lange en hoge pass. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón draait met de bal, schiet en ... Noto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland U21 - Venezuela U21 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland U21 31%, Venezuela U21 69%.
Deutschland U21 - Venezuela U21 4:1