Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-04 21:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: England U21 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 11013
England U21 Venezuela U21
ENG-5-3-2-W Tactiek Vinotinto 523
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
48.4 gemiddelde waardering 53.7
solid Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Dyer passt de bal met de wreef. Soto geeft de bal voor. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol rent richting de bal. Finol geeft een lange en hoge pass. Beckham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rincón is nu in balbezit. Rincón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
England U21 - Venezuela U21 0:1

11e minuut.
Osborn rent richting de bal. Robѕon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mea Vitali. Mea Vitali krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Mea Vitali rent richting de bal. Mea Vitali geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Osborn de bal onder controle te krijgen. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hardy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mea Vitali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiquillo is nu in balbezit. Chiquillo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bolles onderschept slim de pass. Bolles speelt de bal door. Finol is nu in balbezit. Finol draait met de bal, schiet en ... Beckham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
England U21 - Venezuela U21 0:2

38e minuut.
Inworp. Robѕon met de inworp. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney draait met de bal, schiet en ... Bolles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: England U21 59%, Venezuela U21 41%.
England U21 - Venezuela U21 0:2

46e minuut.
Landaeta komt het veld opgelopen. Rebolledo komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Dyer geeft de bal voor. Rooney rent richting de bal. Rebolledo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rebolledo krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Chiquillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Robѕon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rooney de bal. Rooney geeft een lange en hoge pass. Toure krijgt zijn hoofd ertegen. Rincón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Osborn speelt de bal door. Robѕon is nu in balbezit. Robѕon met een sublieme pass. Klungelig pakt Rooney de bal. Rooney schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Simpson komt het veld opgelopen. Ferdinand komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bolles geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Simpson de bal. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta draait met de bal, schiet en ... Beckham maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
England U21 - Venezuela U21 0:3

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murphy komt het veld opgelopen. Parra komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Osborn met de inworp. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand geeft een hoge lob. Murphy rent richting de bal. Murphy draait met de bal, schiet en ... Rincón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Bolles is nu in balbezit. Bolles passt de bal met de wreef. Mea Vitali is nu in balbezit. Rincón rent richting de bal. Rincón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chiquillo neemt de hoekschop. Osborn controleert de bal met de borst. Finol rent richting de bal. Finol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: England U21 53%, Venezuela U21 47%.
England U21 - Venezuela U21 0:3