Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-09 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fk zohari Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3444
FK Zohari FC Flash Nitra
442-1 Tactiek narrow
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
37 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 32.5
excellent Schieten average
very good Passen adequate
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Pavelina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelina geeft de bal voor. Šarkotić is nu in balbezit. Šarkotić schiet op doel. Aukščiūnas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Pavlov de bal. Telalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Telalović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Butulija de bal. Butulija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hrnjez onderschept slim de pass. Hrnjez geeft de bal voor. Butulija rent richting de bal. Butulija schiet op doel. Aukščiūnas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Zohari - FC Flash Nitra 1:0

16e minuut.
Pavelina geeft een lange en hoge pass. Šarkotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šarkotić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Telalović legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Telalović haalt uit met een fantastische trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šálka met een snelle inworp. Šarkotić is nu in balbezit. Šarkotić haalt uit met een fantastische trap. Aukščiūnas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Zohari - FC Flash Nitra 2:0

23e minuut.
Hrnjez onderschept slim de pass. Hrnjez passt de bal zonder na te denken. Šarkotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarkotić schiet op doel. Aukščiūnas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

24e minuut.
Šálka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrnjez met een snelle inworp. Telalović is nu in balbezit. Telalović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mujčin rent richting de bal. Mujčin geeft een lange en hoge pass. Butulija kopt de bal weg. Šarkotić rent richting de bal. Šarkotić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šarkotić rent richting de bal. Šarkotić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Zohari - FC Flash Nitra 3:0

31e minuut.
Mujčin onderschept slim de pass. Mujčin geeft een hoge lob. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarkotić verovert de bal door een tackle van achteren. Šarkotić draait met de bal, schiet en ... Aukščiūnas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Bastardo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Yiğitarslan de bal onder controle te krijgen. Hrnjez rent richting de bal. Hrnjez geeft een hoge lob. Šarkotić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Aukščiūnas trapt de bal weg. bin Ibrahim kopt de bal weg. Daar is Mujčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domínguez rent richting de bal. Domínguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Šarkotić is nu in balbezit. Butulija is nu in balbezit. Šarkotić rent richting de bal. Šarkotić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aukščiūnas speelt de bal door. Pavelina geeft een lange en hoge pass. Butulija rent richting de bal. Butulija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Zohari 37%, FC Flash Nitra 63%.
FK Zohari - FC Flash Nitra 3:0

49e minuut.
Inworp. Hrnjez met de inworp. Telalović is nu in balbezit. Telalović schiet op doel. Aukščiūnas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Zohari - FC Flash Nitra 4:0

50e minuut.
Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Šarkotić onderschept slim de pass. Šarkotić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Butulija de bal. Butulija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski geeft de bal voor. Šarkotić kopt de bal weg. Butulija is nu in balbezit. Butulija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pavelina rent richting de bal. Pavelina probeert naar een medespeler te passen. Hrnjez rent richting de bal. Hrnjez geeft de bal voor. Šarkotić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Bastardo kopt de bal weg. Pavelina is nu in balbezit. Pavelina passt de bal in één keer door. Butulija bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulija draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Ridzoň kopt de bal weg. bin Ibrahim heeft problemen om de bal te vangen. Pavelina geeft een lange en hoge pass. Butulija maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

73e minuut.
Mujčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ridzoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujčin onderschept slim de pass. Mujčin geeft een lange en hoge pass. Šarkotić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Zohari - FC Flash Nitra 5:0

75e minuut.
Hrnjez geeft een hoge lob. Yiğitarslan probeert de bal aan de voet te houden. Cyll rent richting de bal. Butulija onderschept slim de pass. Butulija haalt uit met een fantastische trap. Aukščiūnas bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Pavelina kopt de bal weg. Telalović heeft problemen om de bal te vangen. Pavelina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelina geeft een lange en hoge pass. Šarkotić krijgt zijn hoofd ertegen. Aukščiūnas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Kopertowski passt de bal in één keer door. Goor geeft een lange en hoge pass. Butulija bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulija geeft de bal voor. Šarkotić is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cyll rent richting de bal. Butulija verovert de bal door een tackle van achteren. Butulija passt de bal zonder na te denken. Šarkotić is nu in balbezit. Šarkotić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Zohari 23%, FC Flash Nitra 77%.
FK Zohari - FC Flash Nitra 5:0