Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Paraguay U21
Vinotinto 523.1 Tactiek PY-DMD3M1A
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
16 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54.1 gemiddelde waardering 43.6
excellent Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Román is nu in balbezit. Román passt de bal met de wreef. Bolles geeft een hoge lob. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol draait met de bal, schiet en ... Bernal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Chiquillo geeft een lange en hoge pass. Gallardo heeft problemen om de bal te vangen. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Paraguay U21 1:0

14e minuut.
Diarte is nu in balbezit. Diarte geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bolles de bal onder controle te krijgen. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bolles speelt de bal door. Mea Vitali rent richting de bal. Mea Vitali geeft een lange en hoge pass. Rincón is nu in balbezit. Rincón haalt uit met een fantastische trap. Bernal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Mea Vitali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiquillo rent richting de bal. Chiquillo geeft een lange en hoge pass. Rincón krijgt zijn hoofd ertegen. Bernal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiquillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mea Vitali rent richting de bal. Mea Vitali geeft een lange en hoge pass. Gallardo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vergara onderschept slim de pass. Inworp. Mea Vitali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Navarro passt de bal in één keer door. Chavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiquillo krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo passt de bal met de wreef. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol draait met de bal, schiet en ... Bernal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Paraguay U21 2:0

27e minuut.
Gallardo kopt de bal weg. Mea Vitali geeft de bal voor. Rincón rent richting de bal. Rincón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Paraguay U21 3:0

28e minuut.
Vergara rent richting de bal. Vergara geeft een hoge lob. Gallardo probeert de bal aan de voet te houden. Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo geeft een lange en hoge pass. Bernal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Mea Vitali met de inworp. Gallardo geeft een lange en hoge pass. Finol is nu in balbezit. Finol haalt uit met een fantastische trap. Bernal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Paraguay U21 4:0

34e minuut.
Aguirre geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Finol de bal onder controle te krijgen. Chiquillo kopt de bal weg. Daar is Finol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Torres geeft een lange en hoge pass. Román kopt de bal weg. Aguirre probeert de bal aan de voet te houden. Rincón rent richting de bal. Rincón schiet op doel. Bernal bokst de bal weg.

44e minuut.
Mea Vitali geeft een hoge lob. Rincón springt en kopt de bal. Klungelig pakt Torres de bal. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 21%, Paraguay U21 79%.
Venezuela U21 - Paraguay U21 4:0

46e minuut.
Landaeta komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres geeft de bal voor. Piñate is nu in balbezit. Yaluff verovert de bal door een tackle van achteren. Yaluff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Alborno rent richting de bal. Alborno passt de bal met de wreef. Piñate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguirre komt het veld opgelopen. Rebolledo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
López bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolles. López is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Candia komt het veld opgelopen. Muñiz komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Chiquillo is nu in balbezit. Chiquillo geeft een lange en hoge pass. Vergara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gallardo rent richting de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Bernal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 38%, Paraguay U21 62%.
Venezuela U21 - Paraguay U21 4:0