Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O‘zbekiston U21 New Zealand U21
javier Tactiek T4312
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 46.5
good Schieten solid
average Passen adequate
solid Verdedigen good


6e minuut.
Reeves is nu in balbezit. Reeves speelt de bal door. Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich schiet op doel. TatorgiyevNusiqov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston U21 - New Zealand U21 0:1

19e minuut.
Cole is nu in balbezit. Cole probeert naar een medespeler te passen. G`apronov is nu in balbezit. Vlahos onderschept slim de pass. Vlahos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
McKinnon passt de bal zonder na te denken. Ferdig`ov rent richting de bal. Ferdig`ov passt de bal zonder na te denken. Navoiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Navoiy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dodson is nu in balbezit. Dodson passt de bal met de wreef. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves geeft een hoge lob. Zoricich springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dodson geeft de bal voor. Darslikov probeert de bal aan de voet te houden. Aquvov rent richting de bal. Aquvov geeft de bal voor. Darslikov bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O‘zbekiston U21 52%, New Zealand U21 48%.
O‘zbekiston U21 - New Zealand U21 0:1

46e minuut.
Reeves rent richting de bal. Reeves passt de bal zonder na te denken. Daar is McKinnon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navoiy is nu in balbezit. Navoiy draait met de bal, schiet en ... Cooper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayibov komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Retratov kopt de bal weg. Ferdig`ov is nu in balbezit. McKinnon verovert de bal door een tackle van achteren. Reeves rent richting de bal. Reeves geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. TatorgiyevNusiqov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston U21 - New Zealand U21 0:2

54e minuut.
Ayibov rent richting de bal. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov begaat een overtreding. Cole moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cole kan niet meer verder spelen. O`Brien komt het veld opgelopen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darslikov komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Navoiy controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Harvey komt het veld opgelopen.

65e minuut.
O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Brien passt de bal met de wreef. Daar is Reeves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reeves geeft de bal voor. Klungelig pakt Sabzibov de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
O`Brien rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muxammadov. O`Brien is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. O`Brien zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Inworp. Sabzibov komt het veld opgelopen.

74e minuut.
O`Brien rent richting de bal. O`Brien geeft een lange en hoge pass. Zeradov is nu in balbezit. Vlahos verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahos draait met de bal, schiet en ... TatorgiyevNusiqov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston U21 - New Zealand U21 0:3

75e minuut.
Ramsay komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Dodson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vlahos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zeradov de bal onder controle te krijgen. Zoricich rent richting de bal. Zoricich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston U21 - New Zealand U21 0:4

88e minuut.
Klungelig pakt Muxammadov de bal. Muxammadov passt de bal met de wreef. Navoiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Navoiy draait met de bal, schiet en ... Cooper probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston U21 - New Zealand U21 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O‘zbekiston U21 62%, New Zealand U21 38%.
O‘zbekiston U21 - New Zealand U21 1:4