Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real COL F.C. JR THE BEST
541 WING D Tactiek Josué 1:9
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 57.4
solid Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen incredible


4e minuut.
Martagón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stoychev. Martagón raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kufel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Toro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bankó bokst de bal weg.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Kufel de bal onder controle te krijgen. Tovar rent richting de bal. Tovar geeft de bal voor. Emmerson is nu in balbezit. Emmerson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Simovski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Simovski krijgt een gele kaart. Carmona is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carmona kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Canelón bokst de bal weg. Carmona is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - JR THE BEST 1:0

17e minuut.
Martagón is nu in balbezit. Martagón passt de bal in één keer door. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real COL F.C. - JR THE BEST 1:1

20e minuut.
Emmerson rent richting de bal. Emmerson geeft de bal voor. Simovski heeft problemen om de bal te vangen. Garjelea rent richting de bal. Garjelea schiet op doel. Canelón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carmona rent richting de bal. Carmona draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - JR THE BEST 2:1

24e minuut.
Pietreanu is nu in balbezit. Carmona onderschept slim de pass. Bosz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carmona raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

25e minuut.
Hezzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martagón onderschept slim de pass. Martagón geeft een lange en hoge pass. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel draait met de bal, schiet en ... Bankó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Háda passt de bal zonder na te denken. Martagón rent richting de bal. Martagón passt de bal in één keer door. Kufel rent richting de bal. Kufel draait met de bal, schiet en ... Bankó bokst de bal weg.

30e minuut.
Bankó met een sublieme pass. Someşan kopt de bal weg. Kufel is nu in balbezit. Martagón rent richting de bal. Martagón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Martagón rent richting de bal. Martagón geeft de bal voor. Kufel rent richting de bal. Kufel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fader speelt de bal door. Emmerson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pietreanu. Pietreanu krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Emmerson rent richting de bal. Háda verovert de bal door een tackle van achteren. Fader rent richting de bal. Háda verovert de bal door een tackle van achteren. Háda geeft een lange en hoge pass. Bankó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Fader is nu in balbezit. Toro rent richting de bal. Martagón onderschept slim de pass. Martagón draait met de bal, schiet en ... Bankó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real COL F.C. - JR THE BEST 2:2

42e minuut.
Martagón rent richting de bal. Toro onderschept slim de pass. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel haalt uit met een fantastische trap. Bankó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - JR THE BEST 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real COL F.C. 59%, JR THE BEST 41%.
Real COL F.C. - JR THE BEST 2:3

46e minuut.
Cizmă komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Garjelea passt de bal in één keer door. Stoychev rent richting de bal. Háda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Háda krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Someşan geeft een lange en hoge pass. Martagón is nu in balbezit. Martagón geeft een lange en hoge pass. Kufel rent richting de bal. Kufel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tovar is nu in balbezit. Tovar geeft een hoge lob. Fader is nu in balbezit. Pietreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Pietreanu schiet op doel. Bankó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baena is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - JR THE BEST 2:4

67e minuut.
Martagón is nu in balbezit. Baena begaat een overtreding. Martagón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Háda met een snel genomen vrije trap. Daar is Martagón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martagón schiet op doel. Bankó bokst de bal weg.

67e minuut.
Tovar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pietreanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Háda is nu in balbezit. Háda geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Garjelea probeert naar een medespeler te passen. Emmerson rent richting de bal. Emmerson geeft de bal voor. Carmona maakt een snoekduik en kopt de bal. Cizmă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - JR THE BEST 3:4

75e minuut.
Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Háda bereikt de bal nog maar net als eerste. Háda geeft de bal voor. Kufel is nu in balbezit. Kufel haalt uit met een fantastische trap. Bankó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Fader geeft de bal voor. Emmerson is nu in balbezit. Emmerson speelt de bal door. Carmona rent richting de bal. Carmona schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Garjelea passt de bal met de wreef. Tovar heeft problemen om de bal te vangen. Háda probeert naar een medespeler te passen. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel haalt uit met een fantastische trap. Bankó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martagón rent richting de bal. Martagón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - JR THE BEST 3:5

85e minuut.
Pietreanu kopt de bal weg. Daar is Háda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Háda speelt de bal door. Martagón is nu in balbezit. Martagón draait met de bal, schiet en ... Bankó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Russo geeft een hoge lob. Martagón kopt de bal weg. Kufel is nu in balbezit. Kufel schiet op doel. Bankó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - JR THE BEST 3:6

90e minuut.
Kufel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tovar. Kufel raakt geblesseerd tijdens het duel. Pietreanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real COL F.C. 55%, JR THE BEST 45%.
Real COL F.C. - JR THE BEST 3:6