Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hmeidan FC Infierno Tricolor
LOOP Tactiek 433ver1
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 4
28 gemiddelde waardering 44.7
weak Schieten good
poor Passen good
average Verdedigen weak


2e minuut.
Primera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vallenilla rent richting de bal. Met opzet legt Eyyubov zijn tegenspeler op de grond. Eyyubov krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Carrió passt de bal zonder na te denken. Sarmiento rent richting de bal. Portillo is nu in balbezit. Sarmiento verovert de bal door een tackle van achteren. Sarmiento draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Domínguez geeft een hoge lob. Doval speelt de bal door. Daar is Bucchero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotus is nu in balbezit. Lotus geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carrió de bal. Carrió draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Carrió kopt de bal weg. Sarmiento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bätzel speelt de bal door. Klungelig pakt Pacheco de bal. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bätzel is nu in balbezit. Bätzel geeft de bal voor. Primera verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Echeverria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Bucchero passt de bal in één keer door. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Purdjianto maakt een afschuwelijke overtreding. Sarmiento is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barros komt bij de bal en schiet. Echeverria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carrió rent richting de bal. Purdjianto verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Olarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eyyubov is nu in balbezit. Eyyubov geeft een hoge lob. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hmeidan FC 76%, Infierno Tricolor 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hmeidan FC - Infierno Tricolor 0:0

49e minuut.
Filinis met een sublieme pass. Barros is nu in balbezit. Barros met een sublieme pass. Carrió is nu in balbezit. Carrió draait met de bal, schiet en ... Echeverria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Farías geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barros met een snelle inworp. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Eyyubov verovert de bal door een tackle van achteren. Eyyubov probeert naar een medespeler te passen. Sarmiento is nu in balbezit. Carrió bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrió schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Primera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bätzel de bal. Bätzel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Olarte kopt de bal weg. Ruiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filinis is nu in balbezit. Jaracz verovert de bal door een tackle van achteren. Jaracz haalt uit met een fantastische trap. Lotus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Eyyubov probeert naar een medespeler te passen. Purdjianto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrió is nu in balbezit. Carrió haalt uit met een fantastische trap. Echeverria probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Infierno Tricolor 0:1

63e minuut.
Doval bereikt de bal nog maar net als eerste. Doval probeert naar een medespeler te passen. Carrió bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrió haalt uit met een fantastische trap. Echeverria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Portillo geeft de bal voor. Inworp. Bätzel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrió bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrió haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Infierno Tricolor 0:2

69e minuut.
Eyyubov onderschept slim de pass. Jaracz is nu in balbezit. Met opzet legt Eyyubov zijn tegenspeler op de grond. Eyyubov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

72e minuut.
Farías geeft een lange en hoge pass. Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Olarte rent richting de bal. Ruiz onderschept slim de pass. Ruiz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Sarmiento is nu in balbezit. Barros is nu in balbezit. Barros speelt de bal door. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento draait met de bal, schiet en ... Echeverria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Purdjianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrió verovert de bal door een tackle van achteren. Carrió passt de bal in één keer door. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Infierno Tricolor 0:3

89e minuut.
Primera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco geeft een hoge lob. Echeverria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sarmiento maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Infierno Tricolor 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hmeidan FC 72%, Infierno Tricolor 28%.
Hmeidan FC - Infierno Tricolor 0:4