Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infierno Tricolor JR THE BEST
433ver1 Tactiek Skadoosh
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
46.3 gemiddelde waardering 53.6
solid Schieten adequate
good Passen solid
adequate Verdedigen incredible


11e minuut.
Russo met de inworp. Háda rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Barros ... Strafschop! Háda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kufel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lotus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel schiet op doel. Lotus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infierno Tricolor - JR THE BEST 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Bosz de bal. Bosz geeft een lange en hoge pass. Eyyubov probeert de bal aan de voet te houden. Martagón rent richting de bal. Martagón schiet op doel. Lotus bokst de bal weg.

15e minuut.
Someşan passt de bal zonder na te denken. Háda probeert de bal aan de voet te houden. Háda passt de bal zonder na te denken. Martagón rent richting de bal. Martagón schiet op doel. Lotus bokst de bal weg.

19e minuut.
Someşan probeert naar een medespeler te passen. Zawadziński met een sublieme pass. Someşan rent richting de bal. Sarmiento onderschept slim de pass. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bosz probeert naar een medespeler te passen. Kufel is nu in balbezit. Bätzel begaat een overtreding. Bätzel krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Háda rent richting de bal. Háda geeft de bal voor. Daar is Bucchero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosz rent richting de bal. Bosz haalt uit met een fantastische trap. Lotus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Zawadziński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Doval met de inworp. Bätzel geeft een hoge lob. Sarmiento maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Russo met een sublieme pass. Eyyubov rent richting de bal. Eyyubov met een sublieme pass. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Canelón komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infierno Tricolor 59%, JR THE BEST 41%.
Infierno Tricolor - JR THE BEST 0:1

48e minuut.
Ruiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Háda bereikt de bal nog maar net als eerste. Háda met een sublieme pass. Martagón is nu in balbezit. Martagón schiet op doel. Lotus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Russo met de inworp. Háda rent richting de bal. Háda geeft een hoge lob. Martagón springt en kopt de bal. Lotus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Infierno Tricolor - JR THE BEST 0:2

67e minuut.
Háda bereikt de bal nog maar net als eerste. Háda passt de bal met de wreef. Pietreanu rent richting de bal. Bosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Háda is nu in balbezit. Háda geeft een hoge lob. Bucchero heeft problemen om de bal te vangen. Martagón is nu in balbezit. Martagón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Simovski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Doval met een snelle inworp. Bätzel is nu in balbezit. Bätzel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Carrió onderschept slim de pass. Someşan verovert de bal door een tackle van achteren. Zawadziński is nu in balbezit. Bätzel onderschept slim de pass. Bätzel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Bucchero rent richting de bal. Martagón onderschept slim de pass. Martagón probeert naar een medespeler te passen. Háda rent richting de bal. Háda schiet op doel. Lotus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Filinis onderschept slim de pass. Bosz rent richting de bal. Bosz draait met de bal, schiet en ... Eyyubov heeft problemen om de bal te vangen. Martagón krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bätzel met de inworp. Eyyubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyyubov passt de bal in één keer door. Bätzel is nu in balbezit. Bätzel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infierno Tricolor 55%, JR THE BEST 45%.
Infierno Tricolor - JR THE BEST 0:2