Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JR THE BEST Infierno Tricolor
siiiiuuuuuu! Tactiek 433ver1
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 45.1
very good Schieten good
solid Passen good
outstanding Verdedigen adequate


7e minuut.
Háda rent richting de bal. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Háda is nu in balbezit. Háda schiet op doel. Lotus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - Infierno Tricolor 1:0

12e minuut.
Háda speelt de bal door. Pietreanu is nu in balbezit. Met opzet legt Ruiz zijn tegenspeler op de grond. Ruiz krijgt een gele kaart.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martagón met de inworp. Bätzel is nu in balbezit. Háda onderschept slim de pass. Háda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lotus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - Infierno Tricolor 2:0

21e minuut.
Carrió bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadziński onderschept slim de pass. Zawadziński geeft de bal voor. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel draait met de bal, schiet en ... Lotus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. Ruiz geeft een hoge lob. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - Infierno Tricolor 3:0

30e minuut.
Háda probeert naar een medespeler te passen. Bucchero is nu in balbezit. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Doval geeft de bal voor. Someşan onderschept slim de pass. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ereu zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zawadziński geeft de bal voor. Daar is Bucchero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kufel rent richting de bal. Kufel haalt uit met een fantastische trap. Lotus probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Háda onderschept slim de pass. Háda geeft een hoge lob. Kufel rent richting de bal. Kufel draait met de bal, schiet en ... Lotus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - Infierno Tricolor 4:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cizmă komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JR THE BEST 43%, Infierno Tricolor 57%.
JR THE BEST - Infierno Tricolor 4:0

48e minuut.
Háda rent richting de bal. Háda geeft de bal voor. Barrios kopt de bal weg. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel schiet op doel. Lotus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Bosz is nu in balbezit. Bosz geeft een hoge lob. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kufel de bal. Kufel draait met de bal, schiet en ... Lotus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Háda probeert naar een medespeler te passen. Kufel rent richting de bal. Bucchero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bucchero krijgt een gele kaart. Kufel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kufel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - Infierno Tricolor 5:0

66e minuut.
Buitenspel voor Kufel. Goede buitenspelval van de verdediging. Bucchero neemt vlug de vrije trap. Pacheco kopt de bal weg. Daar is Simovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrió is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Háda verovert de bal door een tackle van achteren. Háda probeert naar een medespeler te passen. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel haalt uit met een fantastische trap. Lotus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Bucchero probeert de bal aan de voet te houden. Háda bereikt de bal nog maar net als eerste. Filinis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Háda roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Háda kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JR THE BEST 47%, Infierno Tricolor 53%.
JR THE BEST - Infierno Tricolor 5:0