Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hmeidan FC Real COL F.C.
LOOP Tactiek 541 WING D
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
28.5 gemiddelde waardering 52.2
weak Schieten excellent
poor Passen excellent
average Verdedigen excellent


1e minuut.
Ríos met een sublieme pass. Olarte is nu in balbezit. Carmona verovert de bal door een tackle van achteren. Garjelea rent richting de bal. Garjelea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Echeverria trapt de bal weg van het doel. Olarte kopt de bal weg. Stoychev met een sublieme pass. Carmona is nu in balbezit. Carmona haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Emmerson krijgt zijn hoofd ertegen. Echeverria bokst de bal weg.

7e minuut.
Domínguez kopt de bal weg. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Purdjianto verovert de bal door een tackle van achteren. Carmona verovert de bal door een tackle van achteren. Carmona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Real COL F.C. 0:1

9e minuut.
Emmerson passt de bal zonder na te denken. Carmona is nu in balbezit. Purdjianto verovert de bal door een tackle van achteren. Garjelea onderschept slim de pass. Garjelea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ruttens is nu in balbezit. Ruttens passt de bal in één keer door. Stoychev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoychev geeft de bal voor. Carmona springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Olarte geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stoychev met de inworp. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea geeft een lange en hoge pass. Echeverria bokst de bal weg.

21e minuut.
Carmona is nu in balbezit. Emmerson is nu in balbezit. Emmerson passt de bal in één keer door. Carmona rent richting de bal. Carmona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Purdjianto neemt vlug de vrije trap. Daar is Jaracz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruttens is nu in balbezit. Jaracz onderschept slim de pass. Jaracz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ruttens verovert de bal door een tackle van achteren. Ruttens met een sublieme pass. Horodinca geeft een hoge lob. Carmona rent richting de bal. Carmona schiet op doel. Echeverria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Emmerson is nu in balbezit. Emmerson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona probeert naar een medespeler te passen. Stoychev probeert naar een medespeler te passen. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vallenilla is nu in balbezit. Garjelea onderschept slim de pass. Garjelea passt de bal met de wreef. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona draait met de bal, schiet en ... Echeverria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Vallenilla passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Purdjianto de bal. Aristigueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoychev verovert de bal door een tackle van achteren. Stoychev haalt uit met een fantastische trap. Echeverria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Ruttens met de inworp. Emmerson rent richting de bal. Emmerson geeft een hoge lob. Carmona springt en kopt de bal. Domínguez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Real COL F.C. 0:2

41e minuut.
Emmerson geeft de bal voor. Carmona is nu in balbezit. Carmona draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Portillo de bal onder controle te krijgen. Echeverria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Real COL F.C. 0:3

42e minuut.
Stoychev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoychev geeft een hoge lob. Emmerson rent richting de bal. Emmerson geeft een lange en hoge pass. Carmona maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Echeverria met een sublieme pass. Stoychev kopt de bal weg. Farías controleert de bal met de borst. Carmona is nu in balbezit. Carmona schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Emmerson is nu in balbezit. Emmerson haalt uit met een fantastische trap. Echeverria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hmeidan FC 79%, Real COL F.C. 21%.
Hmeidan FC - Real COL F.C. 0:3

60e minuut.
Stoychev is nu in balbezit. Stoychev geeft een hoge lob. Carmona rent richting de bal. Carmona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Real COL F.C. 0:4

64e minuut.
Carmona geeft een lange en hoge pass. Emmerson geeft een hoge lob. Garjelea kan de bal niet met de borst controleren. Stoychev is nu in balbezit. Stoychev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Real COL F.C. 0:5

67e minuut.
Daar is Garjelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garjelea geeft een lange en hoge pass. Carmona rent richting de bal. Carmona schiet op doel. Echeverria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Real COL F.C. 0:6

68e minuut.
Jaracz met een sublieme pass. Klungelig pakt Ríos de bal. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Emmerson geeft de bal voor. Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea schiet op doel. Domínguez heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Real COL F.C. 0:7

73e minuut.
Purdjianto verovert de bal door een tackle van achteren. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Purdjianto. Garjelea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stoychev wilt de vrije trap nemen. Echeverria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Real COL F.C. 0:8

77e minuut.
Horodinca is nu in balbezit. Horodinca probeert naar een medespeler te passen. Stoychev rent richting de bal. Stoychev geeft een lange en hoge pass. Garjelea springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Primera onderschept slim de pass. Inworp. Ruttens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Emmerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmerson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Emmerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmerson geeft de bal voor. Carmona is nu in balbezit. Carmona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - Real COL F.C. 0:9

88e minuut.
Ruttens passt de bal met de wreef. Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Stoychev geeft een lange en hoge pass. Carmona is nu in balbezit. Carmona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hmeidan FC 83%, Real COL F.C. 17%.
Hmeidan FC - Real COL F.C. 0:9