Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real COL F.C. Hmeidan FC
5-3-1-1 Tactiek LOOP
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
44 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 30.1
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
formidabel Verdedigen matig


6e minuut.
Garjelea rent richting de bal. Ruttens rent richting de bal. Ruttens passt de bal in één keer door. Carmona rent richting de bal. Carmona schiet op doel. Echeverria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Cioropina kopt de bal weg. Carmona is nu in balbezit. Stoychev rent richting de bal. Carmona is nu in balbezit. Carmona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Pirri Mayorga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruttens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruttens geeft de bal voor. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Stoychev rent richting de bal. Stoychev passt de bal in één keer door. Daar is Carmona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmona haalt uit met een fantastische trap. Echeverria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Hmeidan FC 1:0

25e minuut.
Carmona kopt de bal weg. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea passt de bal met de wreef. Emmerson is nu in balbezit. Emmerson draait met de bal, schiet en ... Echeverria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Garjelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Pirri Mayorga geeft een hoge lob. Garjelea is nu in balbezit. Farías is nu in balbezit. Carmona onderschept slim de pass. Carmona schiet op doel. Echeverria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Inworp. Emmerson met een snelle inworp. Pirri Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri Mayorga geeft de bal voor. Garjelea maakt een snoekduik en kopt de bal. Echeverria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carmona is nu in balbezit. Carmona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Hmeidan FC 2:0

33e minuut.
Carmona onderschept slim de pass. Emmerson is nu in balbezit. Emmerson geeft een lange en hoge pass. Garjelea maakt een snoekduik en kopt de bal. Echeverria probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Hmeidan FC 3:0

35e minuut.
Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea speelt de bal door. Carmona rent richting de bal. Carmona haalt uit met een fantastische trap. Echeverria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Hmeidan FC 4:0

39e minuut.
Emmerson geeft een lange en hoge pass. Carmona is nu in balbezit. Primera onderschept slim de pass. Stoychev onderschept slim de pass. Stoychev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Pirri Mayorga passt de bal met de wreef. Ruttens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruttens passt de bal in één keer door. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona schiet op doel. Echeverria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Emmerson neemt de hoekschop. Carmona krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Hmeidan FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real COL F.C. 11%, Hmeidan FC 89%.
Real COL F.C. - Hmeidan FC 5:0

47e minuut.
Cioropina onderschept slim de pass. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea passt de bal in één keer door. Carmona rent richting de bal. Carmona haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stoychev rent richting de bal. Stoychev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Hmeidan FC 6:0

49e minuut.
Jaracz verovert de bal door een tackle van achteren. Horodinca is nu in balbezit. Jaracz onderschept slim de pass. Jaracz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Hmeidan FC 6:1

53e minuut.
Ruttens is nu in balbezit. Ruttens passt de bal zonder na te denken. Stoychev rent richting de bal. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carmona rent richting de bal. Carmona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Hmeidan FC 7:1

58e minuut.
Klungelig pakt Cioropina de bal. Cioropina geeft een lange en hoge pass. Carmona is nu in balbezit. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea draait met de bal, schiet en ... Echeverria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carmona is nu in balbezit. Carmona draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Stoychev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Olarte de bal. Stoychev met een sublieme pass. Carmona is nu in balbezit. Carmona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Echeverria met een harde bal richting middenveld. Ruttens kopt de bal weg. Stoychev is nu in balbezit. Stoychev draait met de bal, schiet en ... Echeverria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carmona rent richting de bal. Carmona draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Echeverria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Stoychev is nu in balbezit. Stoychev passt de bal met de wreef. Carmona is nu in balbezit. Garjelea rent richting de bal. Garjelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Hmeidan FC 8:1

71e minuut.
Cioropina kan de bal niet met de borst controleren. Stoychev is nu in balbezit. Stoychev geeft een hoge lob. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Hmeidan FC 9:1

72e minuut.
Garjelea speelt de bal door. Carmona is nu in balbezit. Ruttens met een sublieme pass. Emmerson rent richting de bal. Emmerson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Echeverria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea rent richting de bal. Garjelea passt de bal met de wreef. Emmerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmerson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Echeverria trapt de bal weg. Aristigueta kopt de bal weg. Stoychev rent richting de bal. Stoychev draait met de bal, schiet en ... Echeverria probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Hmeidan FC 10:1

75e minuut.
Jaracz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ríos de bal. Carmona rent richting de bal. Carmona draait met de bal, schiet en ... Echeverria probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Hmeidan FC 11:1

77e minuut.
Stoychev verovert de bal door een tackle van achteren. Carmona rent richting de bal. Vallenilla rent richting de bal. Carmona verovert de bal door een tackle van achteren. Carmona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Pirri Mayorga onderschept slim de pass. Pirri Mayorga geeft een hoge lob. Primera kopt de bal weg. Stoychev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoychev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Stoychev probeert naar een medespeler te passen. Garjelea speelt de bal door. Carmona is nu in balbezit. Carmona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Hmeidan FC 12:1

86e minuut.
Emmerson passt de bal in één keer door. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona verovert de bal door een tackle van achteren. Carmona schiet op doel. Echeverria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Hmeidan FC 13:1

90e minuut.
Emmerson is nu in balbezit. Emmerson probeert naar een medespeler te passen. Garjelea rent richting de bal. Garjelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Hmeidan FC 14:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real COL F.C. 16%, Hmeidan FC 84%.
Real COL F.C. - Hmeidan FC 14:1