Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real COL F.C. Infierno Tricolor
541 WING D Tactiek 433ver1
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
47.5 gemiddelde waardering 44.9
solide Schieten goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen redelijk


7e minuut.
Stoychev rent richting de bal. Stoychev probeert naar een medespeler te passen. Carmona rent richting de bal. Garjelea rent richting de bal. Garjelea draait met de bal, schiet en ... Lotus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Fader onderschept slim de pass. Fader geeft de bal voor. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Infierno Tricolor 1:0

16e minuut.
Tovar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Emmerson kopt de bal weg. Garjelea probeert de bal met de borst te controleren. Garjelea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Bätzel probeert naar een medespeler te passen. Fader bereikt de bal nog maar net als eerste. Fader geeft een lange en hoge pass. Emmerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmerson geeft een hoge lob. Lotus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carmona springt en kopt de bal. Lotus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Emmerson rent richting de bal. Met opzet legt Eyyubov zijn tegenspeler op de grond. Emmerson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fader zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carmona kopt de bal weg. Garjelea rent richting de bal. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. Lotus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Filinis geeft een lange en hoge pass. Fader kopt de bal weg. Emmerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmerson haalt uit met een fantastische trap. Lotus probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Infierno Tricolor 2:0

31e minuut.
Stoychev geeft de bal voor. Emmerson is nu in balbezit. Emmerson passt de bal zonder na te denken. Carmona is nu in balbezit. Carmona haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruiz rent richting de bal. Garjelea onderschept slim de pass. Garjelea geeft een lange en hoge pass. Carmona krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Infierno Tricolor 3:0

33e minuut.
Barros rent richting de bal. Stoychev onderschept slim de pass. Stoychev probeert naar een medespeler te passen. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. Lotus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Toro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Carrió is nu in balbezit. Bätzel rent richting de bal. Bätzel passt de bal met de wreef. Barros geeft de bal voor. Bätzel kopt de bal weg. Oprea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Baena geeft een lange en hoge pass. Eyyubov geeft een lange en hoge pass. Carrió rent richting de bal. Carrió haalt uit met een fantastische trap. Oprea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Infierno Tricolor 3:1

43e minuut.
Fader kopt de bal weg. Garjelea geeft de bal voor. Bätzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrió bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrió schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real COL F.C. 48%, Infierno Tricolor 52%.
Real COL F.C. - Infierno Tricolor 3:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escobar met een snelle inworp. Stoychev is nu in balbezit. Stoychev schiet op doel. Filinis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Emmerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmerson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Infierno Tricolor 4:1

60e minuut.
Inworp. Doval zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fader probeert naar een medespeler te passen. Emmerson is nu in balbezit. Emmerson haalt uit met een fantastische trap. Lotus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Garjelea is nu in balbezit. Garjelea passt de bal zonder na te denken. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - Infierno Tricolor 5:1

69e minuut.
Oprea probeert naar een medespeler te passen. Bätzel kopt de bal weg. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Oprea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Toro rent richting de bal. Toro met een sublieme pass. Emmerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmerson geeft een hoge lob. Carmona krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Emmerson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real COL F.C. 56%, Infierno Tricolor 44%.
Real COL F.C. - Infierno Tricolor 5:1