Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infierno Tricolor Real COL F.C.
433ver1 Tactiek 541 WING D
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
45.4 gemiddelde waardering 46.6
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Klungelig pakt Hezzel de bal. Morales rent richting de bal. Baena probeert naar een medespeler te passen. Barros is nu in balbezit. Barros schiet op doel. Oprea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Infierno Tricolor - Real COL F.C. 1:0

5e minuut.
Garjelea speelt de bal door. Bucchero rent richting de bal. Carmona verovert de bal door een tackle van achteren. Carmona haalt uit met een fantastische trap. Lotus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Infierno Tricolor - Real COL F.C. 1:1

11e minuut.
Stoychev is nu in balbezit. Stoychev met een sublieme pass. Garjelea rent richting de bal. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. Lotus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infierno Tricolor - Real COL F.C. 1:2

28e minuut.
Garjelea passt de bal zonder na te denken. Ruttens is nu in balbezit. Ruttens passt de bal in één keer door. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Garjelea rent richting de bal. Garjelea speelt de bal door. Carmona is nu in balbezit. Carmona schiet op doel. Lotus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infierno Tricolor - Real COL F.C. 1:3

39e minuut.
Daar is Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoychev is nu in balbezit. Stoychev passt de bal in één keer door. Carmona is nu in balbezit. Carmona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garjelea met een sublieme pass. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona draait met de bal, schiet en ... Lotus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infierno Tricolor - Real COL F.C. 1:4

43e minuut.
Stoychev geeft een hoge lob. Garjelea is nu in balbezit. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona haalt uit met een fantastische trap. Lotus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infierno Tricolor - Real COL F.C. 1:5

45e minuut.
Bucchero geeft de bal voor. Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Morales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infierno Tricolor - Real COL F.C. 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infierno Tricolor 38%, Real COL F.C. 62%.
Infierno Tricolor - Real COL F.C. 2:5

55e minuut.
Escobar geeft een lange en hoge pass. Stoychev bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. Lotus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infierno Tricolor - Real COL F.C. 2:6

61e minuut.
Ruttens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruttens geeft de bal voor. Stoychev rent richting de bal. Stoychev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infierno Tricolor - Real COL F.C. 2:7

62e minuut.
Ruiz geeft een hoge lob. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona onderschept slim de pass. Carmona draait met de bal, schiet en ... Lotus bokst de bal weg.

64e minuut.
Hezzel is nu in balbezit. Hezzel geeft een lange en hoge pass. Ereu rent richting de bal. Ruttens onderschept slim de pass. Ruttens geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Inworp. Stoychev met de inworp. Ruttens geeft een hoge lob. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona draait met de bal, schiet en ... Lotus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Bucchero de bal onder controle te krijgen. Doval bereikt de bal nog maar net als eerste. Doval geeft een lange en hoge pass. Carrió rent richting de bal. Carrió haalt uit met een fantastische trap. Oprea bokst de bal weg.

80e minuut.
Baena kopt de bal weg. Stoychev is nu in balbezit. Ruiz begaat een overtreding. Ruiz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infierno Tricolor 47%, Real COL F.C. 53%.
Infierno Tricolor - Real COL F.C. 2:7