Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JR THE BEST Hmeidan FC
siiiiuuuuuu! Tactiek LOOP
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 29
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
uitstekend Verdedigen matig


6e minuut.
Klungelig pakt Háda de bal. Háda speelt de bal door. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - Hmeidan FC 1:0

13e minuut.
Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu passt de bal zonder na te denken. Kufel rent richting de bal. Kufel draait met de bal, schiet en ... Echeverria probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - Hmeidan FC 2:0

16e minuut.
Aristigueta is nu in balbezit. Háda onderschept slim de pass. Háda passt de bal met de wreef. Kufel rent richting de bal. Kufel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Háda heeft problemen om de bal te vangen. Vallenilla rent richting de bal. Háda onderschept slim de pass. Háda geeft de bal voor. Kufel springt en kopt de bal. Echeverria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Martagón geeft een hoge lob. Kufel rent richting de bal. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel onderschept slim de pass. Kufel schiet op doel. Echeverria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios passt de bal met de wreef. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel schiet op doel. Echeverria werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Bosz geeft een lange en hoge pass. Kufel kopt de bal weg. Barrios rent richting de bal. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - Hmeidan FC 3:0

39e minuut.
Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo geeft een hoge lob. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Barrios rent richting de bal. Barrios geeft een lange en hoge pass. Kufel is nu in balbezit. Kufel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - Hmeidan FC 4:0

45e minuut.
Cizmă komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JR THE BEST 21%, Hmeidan FC 79%.
JR THE BEST - Hmeidan FC 4:0

47e minuut.
Pietreanu met een snelle inworp. Háda is nu in balbezit. Háda geeft de bal voor. Barrios springt en kopt de bal. Echeverria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - Hmeidan FC 5:0

48e minuut.
Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu geeft een hoge lob. Daar is Purdjianto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios rent richting de bal. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Háda geeft een hoge lob. Kufel rent richting de bal. Kufel draait met de bal, schiet en ... Purdjianto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - Hmeidan FC 6:0

55e minuut.
Háda verovert de bal door een tackle van achteren. Háda geeft een lange en hoge pass. Portillo kopt de bal weg. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - Hmeidan FC 7:0

69e minuut.
Vallenilla rent richting de bal. Háda verovert de bal door een tackle van achteren. Háda probeert naar een medespeler te passen. Barrios is nu in balbezit. Barrios schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Olarte heeft problemen om de bal te vangen. Purdjianto probeert naar een medespeler te passen. Pietreanu geeft een lange en hoge pass. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Echeverria trapt de bal weg van het doel. Háda is nu in balbezit. Háda geeft een hoge lob. Kufel is nu in balbezit. Kufel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - Hmeidan FC 8:0

73e minuut.
Háda passt de bal met de wreef. Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu heeft problemen om de bal te vangen. Pietreanu geeft de bal voor. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Martagón bereikt de bal nog maar net als eerste. Martagón geeft een lange en hoge pass. Domínguez is nu in balbezit. Kufel verovert de bal door een tackle van achteren. Kufel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Echeverria trapt de bal weg. Háda kopt de bal weg. Purdjianto probeert de bal met de borst te controleren. Kufel is nu in balbezit. Kufel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Klungelig pakt Barrios de bal. Kufel is nu in balbezit. Barrios rent richting de bal. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Echeverria maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JR THE BEST 26%, Hmeidan FC 74%.
JR THE BEST - Hmeidan FC 8:0